Køb en oplader og hjælp med at fjerne plastikaffald fra floder og åer

Mangler du en oplader til en smartphone, så kig nærmere på HMD Globals officielle webshop. De donerer nemlig penge for hvert salg til Clear Rivers.

Køber du denne Nokia-oplader, så donerer HMD Global til Clear Rivers (Foto: HMD Global)
Køber du denne Nokia-oplader, så donerer HMD Global til Clear Rivers (Foto: HMD Global)

Vi har alle efterhånden nok mindst én oplader for meget til mobiltelefoner. Derfor er flere producenter begyndt at fjerne den fra salgsæskerne.

Samsung og Apple har fjernet opladerne fra salgsæskerne og HMD Global har gjort det samme ved de seneste Nokia-modeller, Nokia X20 og Nokia X10. Det betyder, at du selv skal købe en oplader, hvis du ikke har en i skuffen som passer.

Nokia X20 og X10 er to nye lavpris-smartphones

HMD Global forsøger dog at gøre noget godt for miljøet, hvis du ikke har en oplader. De donerer nemlig pengene fra salget af opladere (via deres officielle webshop) til organisationen Clear Rivers.

Clear Rivers er en organisation, der arbejder på at fjerne plastikaffald fra Europas floder og åer.

Dermed kan du altså være med til, at gøre en god gerning, hvis du køber denne Nokia-oplader.

Opladeren er en 18 watts oplader og den virker altså også til andre smartphones end "kun" Nokias. Så selvom du ikke har en Nokia-telefon, kan du stadigvæk købe laderen og støtte Clear Rivers. Opladeren er kompatibel med standard USB-kabler og Type-C USB-kabler. Den er tilgængelig i farven sort og koster 99 kroner.

Nokia 6300 og Nokia 8000 genoplives

HMD Global oplyser til MereMobil.dk, at de donerer alle pengene fra hver solgte oplader.

Der er endnu ingen opgørelse over, hvor meget HMD Global har doneret.

Det mener jeg om Nokia 5.4 | 5-minutters anmeldelse

Mere til historien

HMD Global forsøgte sig i 2017 med en relancering af den ikoniske Nokia 3310. En kæmpe salgssucces blev den aldrig, hverken i 2G- eller 3G-versionen. Men den gav en masse omtale til HMD Global, hvilket formegentlig også var det, der var planen.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
iPhone og Android-telefoner kan dele opladere fra 2024

Apple skal indføre USB-C på iPhone, hvis de vil markedsføre og sælge telefonen i de europæiske lande. Meldingen kommer fra Europa Parlamentet.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
OnePlus 10 på vej med 150 watts opladning

OnePlus har sendt OnePlus 10 Pro på markedet, men ikke en ”OnePlus 10”. Den rygtes nu at være på vej – endda med 150 watts opladning.

(mere…)
Smartphone-batterierne bliver større og større

En ny undersøgelse viser, at flere og flere telefoner har større batterier end for få år siden. Selv billige mobiler har store batterier.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram