Google teasede for lanceringen af Pixel 6

0

Google har teaset for lanceringsdatoen til Pixel 6-serien under deres åbningskeynote ved Google I/O 2021.

Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12
Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12

Vi fik ikke alle de oplysninger, som vi håbede, om den kommende Google Pixel 6-serie til dette års åbningskeynote ved Google I/O 2021. Det tyder på, at Google gerne vil holde kortene tæt til kroppen lidt endnu.

Google kom til at annoncerer Pixel-buds A-series for tidligt

Der florerer allerede detaljerede rygter og spekulationer, samt billeder om de kommende Pixel 6- og Pixel 6 Pro-modeller. Men Google har altså ikke afsløret noget officielt.

Men under præsentationen af Android 12 dukkede datoen 30. september op på skærmen. Det skriver Pocketnow.com.

Derfor spekuleres der nu i, at det bliver datoen for Pixel 6-telefonerne. Det er dog langt fra en bekræftelse. Men tidligere har flere producenter afsløret ting på den måde. Og det blev også fortalt, at flere nye funktioner kunne ses på Google Pixel i efteråret.

Det vil heller ikke være helt underligt, da det nogenlunde er tidspunktet for lanceringen af tidligere Pixel-modeller og også omkring der, hvor Android 12 ventes at blive udrullet.

Pixel 6-serien ventes at komme med en række større ændringer. Eksempelvis droppes ”XL”-formatet og Google følger trop med konkurrenterne om en ”vanilla” og Pro-model. Det betyder også, at der formentlig ikke kun vil være forskel på den fysiske størrelse, men også specifikationerne. Holder nogle af rygterne stik, er Pixel 6 set med et dual-kamera, mens Pixel 6 Pro er spottet med triple-kamera.

Der er også skriverier om, at en af dem måske kommer med periscope-kamera med højere optisk zoom. Men intet er altså bekræftet.

Samsung nedlægger Tizen på smartwatches – og fusionere med Google

Det forventes, at det bliver Snapdragon 8xx-serie processor fra Qualcomm, som vil være i. Det præcise modelnummer er ukendt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Google. Pixel-telefonerne har generelt ikke for vane, at blive officielt lanceret på det danske marked.

Vi er i tvivl om det er den 30. september, der er dukket op. Eller on “9.30” kan hentyde til tidspunktet for præsentationen.

Mere til historien

Normalt er Googles telefoner kommet til salg hos forhandlere via parallelimport eller også har man skulle købe dem i eksempelvis Flensburg. Det har været det samme med både Nexus- og Pixel-telefonerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer