Google teasede for lanceringen af Pixel 6

Google har teaset for lanceringsdatoen til Pixel 6-serien under deres åbningskeynote ved Google I/O 2021.

Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12
Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12

Vi fik ikke alle de oplysninger, som vi håbede, om den kommende Google Pixel 6-serie til dette års åbningskeynote ved Google I/O 2021. Det tyder på, at Google gerne vil holde kortene tæt til kroppen lidt endnu.

Google kom til at annoncerer Pixel-buds A-series for tidligt

Der florerer allerede detaljerede rygter og spekulationer, samt billeder om de kommende Pixel 6- og Pixel 6 Pro-modeller. Men Google har altså ikke afsløret noget officielt.

Men under præsentationen af Android 12 dukkede datoen 30. september op på skærmen. Det skriver Pocketnow.com.

Derfor spekuleres der nu i, at det bliver datoen for Pixel 6-telefonerne. Det er dog langt fra en bekræftelse. Men tidligere har flere producenter afsløret ting på den måde. Og det blev også fortalt, at flere nye funktioner kunne ses på Google Pixel i efteråret.

Det vil heller ikke være helt underligt, da det nogenlunde er tidspunktet for lanceringen af tidligere Pixel-modeller og også omkring der, hvor Android 12 ventes at blive udrullet.

Pixel 6-serien ventes at komme med en række større ændringer. Eksempelvis droppes ”XL”-formatet og Google følger trop med konkurrenterne om en ”vanilla” og Pro-model. Det betyder også, at der formentlig ikke kun vil være forskel på den fysiske størrelse, men også specifikationerne. Holder nogle af rygterne stik, er Pixel 6 set med et dual-kamera, mens Pixel 6 Pro er spottet med triple-kamera.

Der er også skriverier om, at en af dem måske kommer med periscope-kamera med højere optisk zoom. Men intet er altså bekræftet.

Samsung nedlægger Tizen på smartwatches - og fusionere med Google

Det forventes, at det bliver Snapdragon 8xx-serie processor fra Qualcomm, som vil være i. Det præcise modelnummer er ukendt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Google. Pixel-telefonerne har generelt ikke for vane, at blive officielt lanceret på det danske marked.

Vi er i tvivl om det er den 30. september, der er dukket op. Eller on "9.30" kan hentyde til tidspunktet for præsentationen.

Mere til historien

Normalt er Googles telefoner kommet til salg hos forhandlere via parallelimport eller også har man skulle købe dem i eksempelvis Flensburg. Det har været det samme med både Nexus- og Pixel-telefonerne.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram