Google teasede for lanceringen af Pixel 6

Google har teaset for lanceringsdatoen til Pixel 6-serien under deres åbningskeynote ved Google I/O 2021.

Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12
Billeder fra Google I/O 2021 og præsentationen af Android 12

Vi fik ikke alle de oplysninger, som vi håbede, om den kommende Google Pixel 6-serie til dette års åbningskeynote ved Google I/O 2021. Det tyder på, at Google gerne vil holde kortene tæt til kroppen lidt endnu.

Google kom til at annoncerer Pixel-buds A-series for tidligt

Der florerer allerede detaljerede rygter og spekulationer, samt billeder om de kommende Pixel 6- og Pixel 6 Pro-modeller. Men Google har altså ikke afsløret noget officielt.

Men under præsentationen af Android 12 dukkede datoen 30. september op på skærmen. Det skriver Pocketnow.com.

Derfor spekuleres der nu i, at det bliver datoen for Pixel 6-telefonerne. Det er dog langt fra en bekræftelse. Men tidligere har flere producenter afsløret ting på den måde. Og det blev også fortalt, at flere nye funktioner kunne ses på Google Pixel i efteråret.

Det vil heller ikke være helt underligt, da det nogenlunde er tidspunktet for lanceringen af tidligere Pixel-modeller og også omkring der, hvor Android 12 ventes at blive udrullet.

Pixel 6-serien ventes at komme med en række større ændringer. Eksempelvis droppes ”XL”-formatet og Google følger trop med konkurrenterne om en ”vanilla” og Pro-model. Det betyder også, at der formentlig ikke kun vil være forskel på den fysiske størrelse, men også specifikationerne. Holder nogle af rygterne stik, er Pixel 6 set med et dual-kamera, mens Pixel 6 Pro er spottet med triple-kamera.

Der er også skriverier om, at en af dem måske kommer med periscope-kamera med højere optisk zoom. Men intet er altså bekræftet.

Samsung nedlægger Tizen på smartwatches – og fusionere med Google

Det forventes, at det bliver Snapdragon 8xx-serie processor fra Qualcomm, som vil være i. Det præcise modelnummer er ukendt.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra Google. Pixel-telefonerne har generelt ikke for vane, at blive officielt lanceret på det danske marked.

Vi er i tvivl om det er den 30. september, der er dukket op. Eller on “9.30” kan hentyde til tidspunktet for præsentationen.

Mere til historien

Normalt er Googles telefoner kommet til salg hos forhandlere via parallelimport eller også har man skulle købe dem i eksempelvis Flensburg. Det har været det samme med både Nexus- og Pixel-telefonerne.

I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram