Google kom til at annoncere Pixel Buds A-series for tidligt

KORT NYT: Via Twitter kom Google til at annoncere Pixel Buds A-series for tidligt.

Google og hemmeligheder klinger ikke så godt sammen. I hvert fald ikke hvis man skal tro deres Android Twitter-bruger, som ved en fejl kom til at annoncere Google Pixel Buds A-series for tidligt. Det skriver AndroidCentral.

Google I/O afholdes i år – men kun online

Firmaets Twitter-bruger nåede nemlig at annoncere Pixel Buds A-series i 10 minutter inden tweetet blev taget ned igen. Som de fleste sikkert ved, så glemmer internettet bare aldrig og 10 minutter var rigeligt af til en masse respons.

Google Pixel Buds A-series tweet (Foto: AndroidCentral)
Google Pixel Buds A-series tweet (Foto: AndroidCentral)

I tweetet er der fokus på Fast Pair, altså hurtig parring mellem Pixel Buds og enheden, og one-tap Bluetooth-parring. De understøttes ligeledes af Android version 6.0 Marshmallow og opefter.

De ligner meget den tidligere version af Pixel Buds på formen, men kommer nu i et hvidt og gråt finish fremfor det tidligere hvide og sorte.

Google integrerer Nest i SmartThings

Tweetet giver ikke meget information ellers, andet end der er tale om kvalitetslyd, ifølge Google selv.

Der er ingen pris tilgængelig på Pixel Buds A-series, men der har tidligere været rygter om en billigere variant med en grøn farve. Det er noget vi nok ser i nærmere fremtid.

Mere til historien

Pixel Buds A-series ventes lanceret til Google I/O 2021 event, som finder sted den 18. maj. Vi får dog næppe en dansk lancering af Pixel Buds.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram