Google kom til at annoncere Pixel Buds A-series for tidligt

0

KORT NYT: Via Twitter kom Google til at annoncere Pixel Buds A-series for tidligt.

Google og hemmeligheder klinger ikke så godt sammen. I hvert fald ikke hvis man skal tro deres Android Twitter-bruger, som ved en fejl kom til at annoncere Google Pixel Buds A-series for tidligt. Det skriver AndroidCentral.

Google I/O afholdes i år – men kun online

Firmaets Twitter-bruger nåede nemlig at annoncere Pixel Buds A-series i 10 minutter inden tweetet blev taget ned igen. Som de fleste sikkert ved, så glemmer internettet bare aldrig og 10 minutter var rigeligt af til en masse respons.

Google Pixel Buds A-series tweet (Foto: AndroidCentral)
Google Pixel Buds A-series tweet (Foto: AndroidCentral)

I tweetet er der fokus på Fast Pair, altså hurtig parring mellem Pixel Buds og enheden, og one-tap Bluetooth-parring. De understøttes ligeledes af Android version 6.0 Marshmallow og opefter.

De ligner meget den tidligere version af Pixel Buds på formen, men kommer nu i et hvidt og gråt finish fremfor det tidligere hvide og sorte.

Google integrerer Nest i SmartThings

Tweetet giver ikke meget information ellers, andet end der er tale om kvalitetslyd, ifølge Google selv.

Der er ingen pris tilgængelig på Pixel Buds A-series, men der har tidligere været rygter om en billigere variant med en grøn farve. Det er noget vi nok ser i nærmere fremtid.

Mere til historien

Pixel Buds A-series ventes lanceret til Google I/O 2021 event, som finder sted den 18. maj. Vi får dog næppe en dansk lancering af Pixel Buds.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer