Google integrerer Nest i SmartThings

0

Nest produkter fra Google kan snart integreres direkte i smarthome-platformen SmartThings.

Nest SmartThings
Google Nest kan fra januar 2021 integreres i SmartThings (Foto: MereMobil.dk)

SmartThings er en udbredt multifunktions hub, der kan anvendes som hjertet i et smarthome-setup. I nogen grad kan SmartThings-boksen erstatte hub/bridges fra blandt andet Philips Hue og IKEA Trådfri. Ved at samle alle smarthome-dimser det er muligt i én hub, som SmartThings, minimeres fejlmulighederne. Og det er præcis hvad SmartThings gør godt.

Jeg har selv haft succes med helt at udfase hubs fra IKEA og Hue i mit smarthome-setup, men der har været ét problem. En af de allerstørste spillere inden for teknologi til hjemmet er Google, der ikke har været med på SmartThings – men nu er der håb.

Google har officielt annonceret, at produkterne under Nest-varemærket snart kan spille sammen med SmartThings. Det er god nyhed, hvis du har dørklokke, højttaler, termostat, røgalarm, kamera eller andre produkter fra Google Nest.

Med integrationen af Google Nest i SmartThings bliver det muligt at bruge Nest-produkterne i blandt andet rutiner, som er en af de rigtigt smart ting i SmartThings.

Udrulningen af integrationen begynder i januar 2021.

FØRSTE KIG: Lås hoveddøren op fra smartphonen med Tedee

SmartThings er et amerikansk startup, der blev grundlagt i 2011. I 2014 købte Samsung Eletronics SmartThings.

Det stærke ved SmartThings er den brede understøttelse af mange produkter. Mere end 180 varemærker er i dag certificeret som WWST (Works With SmartThings).

Ved siden af WWST-certificeringen tilbyder SmartThings også en nørdet adgang til platformen, hvor brugerne selv kan programmere såkaldte devicehandlers, der kan enable produkter til brug med SmartThings uden firmaet bag har fået dem godkendt officielt.

Hvis du har fået mod på, at se nærmere på SmartThings, kan du eventuelt starte på den frie danske Facebook-gruppe SmartThings – Danske Brugere.

TEST: Dørklokken fra Eufy er rigtig fed

Mere til historien

Udover i tusindevis af understøttede produkter fra over 180 varemærker så producerer Samsung også selv SmartThings produkter som dørkontakter, kameraer og rumfølere. De fleste af produkterne kører på batteri og er derfor lette at gå til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer