Disney+ har nu 103,6 millioner abonnenter

8

KORT NYT: Disney+ har nu over 103 millioner abonnenter på verdensplan, hvilket er en tilgang på mere end 3 millioner siden marts.

Frozen (Foto: Disney)
Frost er noget af det, som de mange Disney-fans ynder at se på Disney+ (Foto: Disney)

Disney+ meddelte i marts måned, at de nu havde rundet 100 millioner abonnenter på verdensplan. Nu kan Disnet så oplyse, at de siden da har fået en tilgang på mere end 3 millioner nye abonnenter siden marts. Databasen er dermed oppe på 103,6 millioner abonnenter. Det kom frem under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab. Det skriver MacRumors.com.

Disney+ runder 100 millioner abonnenter

Fremgangen har generelt været utrolig stor for Disney+, som i april 2020 ”kun” havde 33 millioner abonnenter. Målet dengang var mellem 60-90 millioner abonnenter i 2024. Denne milepæl var altså nået inden udgangen af 2020.

I stedet er forventningen til 2024, at Disney+ har mellem 230 og 260 millioner abonnenter på verdensplan.

Disney+ hævede ellers prisen i slutningen af februar. Det skyldtes at de åbnede for sektionen Star. Her er indholdet mere henvendt til den voksne målgruppe.

Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Disney+ har desuden et mål om 100+ nye titler om året på tværs af Disney Live Action, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Mere til historien

Netflix har i skrivende stund 207 millioner abonnenterr på verdensplan, mens streamingtjenesten Hulu har 41,6 millioner abonnenter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer