Disney+ hæver prisen i morgen

I morgen åbner Disney+ for en masse nyt indhold, da de er klar med sektionen Star. Det betyder dobbelt op på indhold men også en højere pris.

Star på Disney+
Disney+ hæver prisen tirsdag den 23. februar i forbindelse med, at de lancerer sektionen Star, som indeholder en masse voksenindhold (Foto: Disney)

Streamingtjenesten Disney+ er i morgen, tirsdag den 23. februar 2021, klar med lanceringen af sektionen Star. Det betyder dobbelt op på indhold og en masse indhold, der er rettet mod et ældre publikum.

OVERBLIK: Star på Disney+ - se indholdet her

I forbindelse med lanceringen af Star bliver prisen på Disney+ hævet. Det betyder dermed, at prisen går fra 59 kroner om måneden til 79 kroner. Prisen for et år er nu på 589 kroner, mens det i forbindelse med Star-lanceringen hæves til 790 kroner.

Hvis du er hurtig, så kan du dog nå at få Disney+ til ”gammel pris”.

Du kan på dette link tegne abonnement til den gamle pris %%%% inden tirsdag den 23. februar 2021.

Er du hurtig og tegner et års-abonnement via linket længere oppe på siden, kan du som sagt få et årsabonnement for 589 kroner, hvilket svarer til 49 kroner om måneden det næste år.

Disney+ har indtil nu været meget målrettet børn og børnefamilier, men udvalget udvides med Star. Disney har købt en masse indhold fra blandt andet FX og 20th Century Studios.

Star kommer med en masse spændende indhold som

 • American Dad
 • Bones
 • Criminal Minds
 • Desperate Housewives
 • Family Guy
 • Glee
 • Grey’s Anatomy
 • How I Met Your Mother
 • Lost
 • Prison Break
 • Scrubs
 • White Collar

Du kan se Disney+ på disse enheder

Hvis nu børnefamilierne ikke synes, at børnene skal kunne se indholdet på Star, kan det ”gemmes bag en pin-kode”.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

I 2021 har Disney oplyst, at de vil få premiere på flere biograffilm. Det vil flere andre streamingtjenester formentlig nok også. Dette er formentlig et resultat af, at det har (og er) nødvendigt under coronakrisen at få filmene ud.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram