Clubhouse er endelig tilgængelig på Android

1

Android-brugere har måtte væbne sig med tålmodighed, når det kommer til at være med ”på moden” og den nye app Clubhouse.

Clubhouse app
Clubhouse app er nu tilgængelig på Android i en betaversion men kun for amerikanske brugere (Foto: MereMobil.dk)

Clubhouse var på et tidspunkt den app, som alle talte om, men Android-brugere har måtte væbne sig med tålmodighed. Det er nemlig lidt over et år siden, at Clubhouse blev lanceret til iOS-platformen – mens Android-brugere blev sat i venteposition.

Men nu er appen altså endelig klar til Android. Det oplyser Clubhouse på deres hjemmeside.

Selvom appen har været på markedet til iOS-enheder i over et år, så starter Android-brugere med en betatest.

Udrulningen sker gradvist, hvor USA er først for og efterfølgende bliver det de øvrige engelsktalende lande, som får adgang før resten af verden. Dermed skal danskere altså fortsat væbne sig med tålmodighed.

Hvad er Clubhouse-app?

For at få adgang til Clubhouse er kravet fortsat en invitation. Du skal derrfor kende nogen, som har adgang for at komme med i ”klubben”.

Clubhouse var det alle talte om tidligere i år. Konceptet var chatrum med temaer, hvor man altså kunne deltage og være med i ”diskussioner” – på lyd vel at mærke.

I starten af året var interessen for Clubhouse stor, men siden ser det ud til at have aftaget lidt igen. Om det er fordi verden igen er åbnet mere og igen ser flere mennesker er uvist.

Ifølge analysefirmaet Sensor Tower blev Clubhouse-appen downloadet to millioner gange i januar, mens den i februar blev downloadet mere end 9,5 millioner gange. I marts var den så retur på 2,7 millioner og i april downloadede mindre end 1 millioner appen.

Clubhouse udtaler, at den store succes viste der var behov for en app som Clubhouse.

Uventet konkurrence LinkedIn arbejder Clubhouse-rival

-”Tidligere i år voksede Clubhouse hurtigere end forventet. Folk inviterede deres venner rundt i verden langt hurtigere end vi havde regnet med. Det havde også nogle ulemper, da systemerne ikke kunne følge med, hvilket resulterede i nedbrud på servere og meddelelsesfel,” skriver Clubhouse.

Det er spændende om lanceringen på Android-platformen giver ”nyt liv” til Clubhouse eller sommeren og de færre restriktioner gør, at det er svært.

Mere til historien

Siden Clubhouse for alvor blev en succes har Facebook, Twitter og Spotify også arbejdet på apps med lignende funktioner. Om det også er skyld i nedgangen af downloads eller Clubhouse måske hittede mest grundet nedlukningen og det manglende sociale liv, er en ubekendt faktor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer