Teleselskabet 3 er klar med nye abonnementer

1

Dataforbruget er højere end nogensinde før og delingskoncepter er populære. Det tager teleselskabet 3 til sig og ændrer abonnementerne.

Telebutik, 3
Telebutik, 3 (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har huseret i mere end ét år på vores breddegrader og har ændret en del ting. Eksempelvis rejses der ikke så meget længere, hvilket tidligere har været noget af det, som teleselskabet 3 vandt kunder på med deres ”3 Like Home”. Derfor har 3 måtte gentænke deres abonnementer.

Teleselskabet 3 er nu klar med nye abonnementer. Her er fokus lagt på data og delingskoncepter.

Stor opgradering af mobilnetværket hos 3 – forstå hvad der sker

Danskernes dataforbrug er blevet højere end nogensinde før og der er også flere og flere, som gør brug af delingskoncepter, hvor alle familiemedlemmer kan benytte samme datapulje.

3 har derfor opgraderet abonnementerne og lagt mere data i udvalgte abonnementer fra dags dato.

-”Kundernes dataforbrug stiger støt, og derfor har mange familier også fået øjnene op for fordelene ved at dele data, så ungerne ikke løber tør sidst på måneden, mens forældrene stadig har data tilovers. Derfor har vi givet vores abonnementsportefølje en grundig forårsrengøring, hvor vi har puttet mere data i nogle abonnementer, ladet andre udgå og introduceret en række nye, som tilsammen skal gøre det nemmere for kunderne at sammensætte lige præcis dén kombination af abonnementer, der passer til deres behov,” siger Jesper Bennike, der er direktør for 3’s privatmarked, i en pressemeddelelse.

Teleselskabet 3 er klar med nye abonnementer med fri data og udvalgte eksisterende abonnementer får tilført mere data (automatisk) uden det betyder prisstigning. Der er desuden nogle af de eksisterende abonnementer som udgår. De kunder, som har et af de abonnementer der udgår, fortsætter uændret på det gamle abonnement og vælger selv om de vil skifte til et af de nye.

Nye abonnementer

Vi har herunder samlet tre eksempler på ændringerne og nyhederne hos 3.

  • Har du FriTale med 3LikeHome, ændres dette til 10 GB til 20 GB og fortsætter til 140 kroner om måneden.
  • Ved tale-abonnementer uden 3LikeHome, er der 3 timers tale med 3 GB data til 60 kroner, mens 8 timers tale og 8 GB data fortsætter uændret til 80 kroner om måneden.
  • Ved Fri Tale & Underholdning er der en justering af priserne. 50 GB abonnementet falder til 300 kroner om måneden, mens 10 GB fordobles til 20 GB og abonnementet med 25 GB opgraderes til 30 GB mens priserne er uændrede.

PRISTJEK: Du får overraskende meget mobilabonnement for 99 kroner

Du finder alle priser og abonnementer på 3’s officielle hjemmeside.

Mere til historien

Også de mobile bredbåndsabonnementer opgraderes og nogle har prisnedsættelser, mens andre har en lille prisstigning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer