Du får overraskende meget mobilabonnement for 99 kroner

5

PRISTJEK: Op til 30-40 GB data om måneden samt fri tale er ikke unormalt at finde til under 100 kroner om måneden.

Hvis du er opmærksom, kan du finde mange gode tilbud på mobilabonnementer til under 100 kroner om måneden (Grafik: MereMobil.dk / PanJoyCZ)

Denne artikel indeholder sponserede links

Jeg sad foran computeren og klikkede rundt – overspringshandling. For sjov søgte jeg efter mobilabonnementer til 99 kroner om måneden – bare for at se om mit mobilabonnement kunne blive bedre.

Resultatet overraskede mig så meget, at jeg måtte dobbelttjekke adskillige gange.

Oister, der ofte ændrer priser, havde en pakke med hele 40 GB data og fri tale. Okay, sidste chance er den 20. april, hvilket kræver man tager en hurtig beslutningen, men mon ikke andre teleselskaber kan noget nogenlunde tilsvarende – eller der kommer en ny kampagne?

OK Mobil, der benytter Telenors-netværk og på papiret har bedre dækning end Oister, kører også med 40 GB til 99 kroner – dog kun med 10 timers tale om måneden. Der er dog også en variant med 30 GB data og fri tale til den samme pris.

GreenTel, på Telias netværk, matcher i øvrigt også prisen.

Så kommer vi til CBB Mobil, der læner sig op ad Oisters kampagnepris (udløb 20. april) med 30 GB data og fri tale til 99 kroner om måneden.

Hvis du Vil have et abonnement på TDC’s netværk, er det Eesy du skal vælge. Her koster 15 GB data og fri tale 99 kroner – for de fleste er 15 GB data alt rigeligt.

Kampagner og spotpriser eller ej så synes jeg, at det er ret imponerende, så stort et mobilabonnement du kan få for lige under 99 kroner. Det vidner om, at det kan betale sig at se sig godt for. Jeg fik da selv noget at tænke over.

Herunder kan du se dagspriserne på mobilabonnementer fra 79-100 kroner om måneden.

Mobilabonnementer fra 79-100 kroner om måneden

Mere til historien

Priserne på mobilabonnementer skifter hele tiden. Et par gange om måneden er ikke unormalt hos enkelte selskaber. Rolig! Det er kun for at stresse dig til at ”slå til nu”. Her er is i maven rigtigt godt at have. Der er næsten altid et nyt tilbud lige rundt om hjørnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer