Sony lancerer Silent White WH-1000XM4 Limited Edition

0

Silent White Limited Edition er navnet på Sonys nye høretelefoner, som bliver en del af WH-1000XM4.

Sony Silent White WH-1000XM4 (Foto: Sony)
Sony Silent White WH-1000XM4 koster vejledende 3.500 kroner (Foto: Sony)

Sony har netop lanceret en ny variant af deres WH-1000XM4-serie. Navnet er Silent White. Som navnet antyder, er der tale om et par helt hvide høretelefoner.

Lanceringen kommer i forbindelse med Sonys kommende 75 års jubilæum til maj, og der er altså tale om en Limited Edition-udgave.

WH-1000XM4 har en QN1-processor til ANC (Noise Canceling) og en Dual Noise Sensor-teknologi, der indeholder en ny algoritme.

Hvis man er nervøs for misfarvninger med tiden, er Sony kommet dig i forkøbet. Silent White kommer nemlig med en ekstra farvebelægning, som gør den ekstra modstandsdygtig overfor misfarvninger.

XM4 giver mulighed for at tilkoble to enheder på samme tid med Bluetooth og headsettet understøtter både Google Assistant og Alexa.

Batteri-tiden er på 30 timer og burde derfor give rig mulighed for at nyde musik i flere dage i træk, uden at oplade dem. De bruger naturligvis USB-C til opladningen.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

Hvordan er Sony WH-1000XM4?

Sony Silent White WH-1000XM4 (Foto: Sony)
Sony Silent White WH-1000XM4 (Foto: Sony)

Jeg har haft Sonys XM4 siden lanceringen tilbage i august 2020 og haft rig mulighed for at benytte dem dagligt, hvilket jeg også har gjort.

Er man til komfort og god støjreduktion, er dette produkt klart at anbefale. De isolerer lyde udefra rigtig godt og er velegnet til alt fra flyveture til kontorarbejde, hvor man har brug for at lukke støj ude.

Som nævnt holder batteriet i 30 timer, og det er efter egen erfaring rigtigt fint. Jeg oplader dem cirka ugentligt. Headsettet giver en meddelelse, når de rammer 20 procents strøm.

En af de få dårlige ting ved XM4 er, at man ikke kan oplade dem samtidig med man lytter til musik.

Det lyder måske lidt spøjst, hvis man kun har en meter lang ledning, men i mit tilfælde sidder jeg sommetider og arbejder hvor de pludselig er ved at gå død for strøm. Her kan et Macbook kabel nemt klare opgaven, men desværre tillader de ikke at man lytter til musik imens.

Det er dog nogle fantastiske høretelefoner, som har en pris i den lidt højere ende. I øjeblikket ligger prisen på cirka 2.650 kroner ifølge Pricerunner.

Du kan læse min anmeldelse af Sony XM4 her.

Mere til historien

Sony Silent White WH-1000XM4 udkommer til juni i udvalgte butikker. Den vejledende pris er 3.500 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer