Snapdragon 888 Pro rygtes til at være under test

KORT NYT: En ny processor fra Snapdragon rygtes at være under test. Der er er tale om Snapdragon 888 Pro.

Snapdragon 888 processor

Qualcomm arbejder angiveligt på en ny processor som skal efterfølge Snapdragon 888, eller blive et supplement til processoren.

Der er tale om Snapdragon 888 Pro, der rygtes til at være under test, skriver Wccftech.

Tidligere brugte Qualcomm navnet "Plus" til deres Snapdragon 865, men det antydes, at der denne gang vil blive brugt ordet "Pro" i stedet for.

Qualcomm: Så hurtig er Snapdragon 888-processoren

Ligesom foregængeren vil Snapdragon 888 Pro komme med en højere CPU og GPU-clock hastighed. Snapdragon 865 Plus kom også med et par andre opgraderinger.

Bluetooth 5.2 og Wi-Fi 6E var også en del af pakken der fulgte med Snapdragon 865 Plus, men i dette tilfælde er der ikke nævnt noget om nogen anden opgradering i forbindelse med Snapdragon 888 Pro.

Qualcomm arbejder på konkurrent til Nintendo Switch

Det er uklart hvilket telefoner der vil gøre brug af en Snapdragon 888 Pro-processor, men det vil ikke være helt utænkeligt at gamer-telefonerne vil gøre brug af de højere clock-hastigheder.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Snapdragon 888 Pro forventes lanceret i tredje kvartal af 2021, ligesom Qualcomm gjorde året før med deres 865 Plus.

Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Qualcomm har afsløret detaljer om næste generation af Snapdragon 9-processoren, hvilket indikerer hvad næste års topmodeller vil byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram