Se iPhone 13 Mini på koncept-billeder

Nye koncept-billeder af den kommende iPhone 13 Mini er ude. De viser et nyt og anderledes kamera-design.

Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)
Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt - og notchen er umiddelbart blevet en smule mindre (Kilde: Svetapple.sk)

Det ventes, at Apple vil lancere en iPhone 13 Mini, selvom salget af iPhone 12 Mini angiveligt har været dårligere end forventet.

iPhone 13 Mini lanceres alligevel trods skuffende salg

Et nyt konceptbillede er delt via MySmartPrice. Her har designerne lavet en mindre notch og et nyt design af kamera-linserne. Bag billederne er Svetapple.sk.

Kameralinserne er placeret diagonalt og ikke lige under/over hinanden, som tilfældet er på den nuværende iPhone 12 Mini. Det skriver Pocketnow.com.

Hvad man synes bedst om er vist en smagssag.

Koncept billeder er skat i en computer af designere, der ud fra rygter kommer med deres bud på, hvordan sådan en telefon kunne se ud.

Det ventes de to kameraer vil være en 12 megapixels sensorer i hovedsensor og ultravidvinkel og processoren vil være en A15 Bionic, hvis rygterne holder stik.

Ellers vil der formentlig ikke været ændringer på designet i forhold til iPhone 12 Mini. Der er i skrivende stund ingen forlydender om farvevarianter, så om det eventuelt vil være anderledes end udvalget er af iPhone 12 Mini, er uvist.

iPhone-salget kan slå tidligere rekorder i 2021

Det dårlige salg, som iPhone 12 Mini angiveligt har haft – i hvert fald på verdensplan - kan måske resultere i, at iPhone 13 Mini bliver den sidste ”Mini”. Det er i hvert fald det, som Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forudser. Det er dog sket, at han har taget fejl.

Mere til historien

Overvejer du en ny smartphone og står valget mellem iPhone SE og iPhone 12 Mini, hvor den fysiske størrelse næsten er lig med hinanden, så kan du se vores købsguide her.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram