Se iPhone 13 Mini på koncept-billeder

Nye koncept-billeder af den kommende iPhone 13 Mini er ude. De viser et nyt og anderledes kamera-design.

Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt (Kilde: Svetapple.sk)
Konceptbilleder af iPhone 13 Mini, hvor det ses, at kameraets linser nu er placeret diagonalt - og notchen er umiddelbart blevet en smule mindre (Kilde: Svetapple.sk)

Det ventes, at Apple vil lancere en iPhone 13 Mini, selvom salget af iPhone 12 Mini angiveligt har været dårligere end forventet.

iPhone 13 Mini lanceres alligevel trods skuffende salg

Et nyt konceptbillede er delt via MySmartPrice. Her har designerne lavet en mindre notch og et nyt design af kamera-linserne. Bag billederne er Svetapple.sk.

Kameralinserne er placeret diagonalt og ikke lige under/over hinanden, som tilfældet er på den nuværende iPhone 12 Mini. Det skriver Pocketnow.com.

Hvad man synes bedst om er vist en smagssag.

Koncept billeder er skat i en computer af designere, der ud fra rygter kommer med deres bud på, hvordan sådan en telefon kunne se ud.

Det ventes de to kameraer vil være en 12 megapixels sensorer i hovedsensor og ultravidvinkel og processoren vil være en A15 Bionic, hvis rygterne holder stik.

Ellers vil der formentlig ikke været ændringer på designet i forhold til iPhone 12 Mini. Der er i skrivende stund ingen forlydender om farvevarianter, så om det eventuelt vil være anderledes end udvalget er af iPhone 12 Mini, er uvist.

iPhone-salget kan slå tidligere rekorder i 2021

Det dårlige salg, som iPhone 12 Mini angiveligt har haft – i hvert fald på verdensplan - kan måske resultere i, at iPhone 13 Mini bliver den sidste ”Mini”. Det er i hvert fald det, som Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo forudser. Det er dog sket, at han har taget fejl.

Mere til historien

Overvejer du en ny smartphone og står valget mellem iPhone SE og iPhone 12 Mini, hvor den fysiske størrelse næsten er lig med hinanden, så kan du se vores købsguide her.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram