OnePlus 9-serien får en ny opdatering

OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til de nye OnePlus 9-modeller. Den seneste opdatering bringer flere fejlrettelser med sig.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro har i anmeldelsen på MereMobil.dk klaret sig rigtig godt og allerede nu tyder det på, at OnePlus sender mange opdateringer for at softwaren “spiller” bedst muligt. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 9 Pro har ikke været i handlen særlig længe og OnePlus 9 er endnu ikke kommet på markedet, men OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til telefonerne, som indeholder fejlrettelser og forbedringer. Det skriver GSMArena.com.

En af de fejl som er rettet, var, at apps og tjenester lukkede ned i baggrunden. Og så er der forbedringer klar til det nye Hasselblad kamera, hvor ting som efterbehandling, hvidbalance, zoom-kvalitet og stabilitet forbedres med opdateringen. Der er også forbedringer til batteriet på telefonen, hvilket skal betyde længere standbytid, optimeret opladning m.m.

OnePlus virker derfor virkelig til, at ville noget med OnePlus 9-serien. Ifølge testen på MereMobil.dk konkluderede vi ellers, at de nye telefoner var markant bedre end sidste års modeller, hvor softwareopdateringer betød, at telefonen i løbet af sommeren stadig ikke var, som den burde have været ved lanceringen.

Nu virker det til, at OnePlus måske for alvor har ramt noget godt med den nye serie, som har slået tidligere rekorder på forudbestillingerne.

Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

Er man til mobilgaming, er der også glæde at spore. For der er også forbedringer til spil som Call of Duty og PUBG. Nogle har desuden oplevet, at enhederne genstarter når der spilles på telefonen. Dette problem skulle også være løst.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9 Pro er allerede i handlen og du kan læse vores anmeldelse af telefonen her, mens OnePlus 9 lander i butikkerne torsdag den 26. april 2021.

Hør om OnePlus 9 Pro på 5 minutter

Mere til historien

De to opdateringer, som har været sendt ud til OnePlus-modellerne hedder OxygenOS 11.2.2.2 og OxygenOS 11.3.3.3.

Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram