OnePlus 9-serien får en ny opdatering

2

OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til de nye OnePlus 9-modeller. Den seneste opdatering bringer flere fejlrettelser med sig.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro har i anmeldelsen på MereMobil.dk klaret sig rigtig godt og allerede nu tyder det på, at OnePlus sender mange opdateringer for at softwaren “spiller” bedst muligt. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 9 Pro har ikke været i handlen særlig længe og OnePlus 9 er endnu ikke kommet på markedet, men OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til telefonerne, som indeholder fejlrettelser og forbedringer. Det skriver GSMArena.com.

En af de fejl som er rettet, var, at apps og tjenester lukkede ned i baggrunden. Og så er der forbedringer klar til det nye Hasselblad kamera, hvor ting som efterbehandling, hvidbalance, zoom-kvalitet og stabilitet forbedres med opdateringen. Der er også forbedringer til batteriet på telefonen, hvilket skal betyde længere standbytid, optimeret opladning m.m.

OnePlus virker derfor virkelig til, at ville noget med OnePlus 9-serien. Ifølge testen på MereMobil.dk konkluderede vi ellers, at de nye telefoner var markant bedre end sidste års modeller, hvor softwareopdateringer betød, at telefonen i løbet af sommeren stadig ikke var, som den burde have været ved lanceringen.

Nu virker det til, at OnePlus måske for alvor har ramt noget godt med den nye serie, som har slået tidligere rekorder på forudbestillingerne.

Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

Er man til mobilgaming, er der også glæde at spore. For der er også forbedringer til spil som Call of Duty og PUBG. Nogle har desuden oplevet, at enhederne genstarter når der spilles på telefonen. Dette problem skulle også være løst.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9 Pro er allerede i handlen og du kan læse vores anmeldelse af telefonen her, mens OnePlus 9 lander i butikkerne torsdag den 26. april 2021.

Hør om OnePlus 9 Pro på 5 minutter

Mere til historien

De to opdateringer, som har været sendt ud til OnePlus-modellerne hedder OxygenOS 11.2.2.2 og OxygenOS 11.3.3.3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer