OnePlus 9-serien får en ny opdatering

OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til de nye OnePlus 9-modeller. Den seneste opdatering bringer flere fejlrettelser med sig.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro har i anmeldelsen på MereMobil.dk klaret sig rigtig godt og allerede nu tyder det på, at OnePlus sender mange opdateringer for at softwaren “spiller” bedst muligt. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 9 Pro har ikke været i handlen særlig længe og OnePlus 9 er endnu ikke kommet på markedet, men OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til telefonerne, som indeholder fejlrettelser og forbedringer. Det skriver GSMArena.com.

En af de fejl som er rettet, var, at apps og tjenester lukkede ned i baggrunden. Og så er der forbedringer klar til det nye Hasselblad kamera, hvor ting som efterbehandling, hvidbalance, zoom-kvalitet og stabilitet forbedres med opdateringen. Der er også forbedringer til batteriet på telefonen, hvilket skal betyde længere standbytid, optimeret opladning m.m.

OnePlus virker derfor virkelig til, at ville noget med OnePlus 9-serien. Ifølge testen på MereMobil.dk konkluderede vi ellers, at de nye telefoner var markant bedre end sidste års modeller, hvor softwareopdateringer betød, at telefonen i løbet af sommeren stadig ikke var, som den burde have været ved lanceringen.

Nu virker det til, at OnePlus måske for alvor har ramt noget godt med den nye serie, som har slået tidligere rekorder på forudbestillingerne.

Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

Er man til mobilgaming, er der også glæde at spore. For der er også forbedringer til spil som Call of Duty og PUBG. Nogle har desuden oplevet, at enhederne genstarter når der spilles på telefonen. Dette problem skulle også være løst.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9 Pro er allerede i handlen og du kan læse vores anmeldelse af telefonen her, mens OnePlus 9 lander i butikkerne torsdag den 26. april 2021.

Hør om OnePlus 9 Pro på 5 minutter

Mere til historien

De to opdateringer, som har været sendt ud til OnePlus-modellerne hedder OxygenOS 11.2.2.2 og OxygenOS 11.3.3.3.

Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram