OnePlus 9-serien får en ny opdatering

OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til de nye OnePlus 9-modeller. Den seneste opdatering bringer flere fejlrettelser med sig.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro har i anmeldelsen på MereMobil.dk klaret sig rigtig godt og allerede nu tyder det på, at OnePlus sender mange opdateringer for at softwaren "spiller" bedst muligt. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus 9 Pro har ikke været i handlen særlig længe og OnePlus 9 er endnu ikke kommet på markedet, men OnePlus har allerede sendt to softwareopdateringer ud til telefonerne, som indeholder fejlrettelser og forbedringer. Det skriver GSMArena.com.

En af de fejl som er rettet, var, at apps og tjenester lukkede ned i baggrunden. Og så er der forbedringer klar til det nye Hasselblad kamera, hvor ting som efterbehandling, hvidbalance, zoom-kvalitet og stabilitet forbedres med opdateringen. Der er også forbedringer til batteriet på telefonen, hvilket skal betyde længere standbytid, optimeret opladning m.m.

OnePlus virker derfor virkelig til, at ville noget med OnePlus 9-serien. Ifølge testen på MereMobil.dk konkluderede vi ellers, at de nye telefoner var markant bedre end sidste års modeller, hvor softwareopdateringer betød, at telefonen i løbet af sommeren stadig ikke var, som den burde have været ved lanceringen.

Nu virker det til, at OnePlus måske for alvor har ramt noget godt med den nye serie, som har slået tidligere rekorder på forudbestillingerne.

Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

Er man til mobilgaming, er der også glæde at spore. For der er også forbedringer til spil som Call of Duty og PUBG. Nogle har desuden oplevet, at enhederne genstarter når der spilles på telefonen. Dette problem skulle også være løst.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9 Pro er allerede i handlen og du kan læse vores anmeldelse af telefonen her, mens OnePlus 9 lander i butikkerne torsdag den 26. april 2021.

Hør om OnePlus 9 Pro på 5 minutter

Mere til historien

De to opdateringer, som har været sendt ud til OnePlus-modellerne hedder OxygenOS 11.2.2.2 og OxygenOS 11.3.3.3.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram