Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

KORT NYT: Skal man tro direktøren i OnePlus, går det rigtigt godt med forsalget af OnePlus 9-telefonerne, som ser ud til at slå tidligere rekorder.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro er den nyeste topmodel fra OnePlus - og vi har været begejstrede for den i vores anmeldelse (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere på ugen offentliggjorde OnePlus deres nye OnePlus 9-serie, som byder på modellerne OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Her er OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro

OnePlus 9-modellerne kommer i butikkerne onsdag den 31. marts 2021, men kan allerede nu forudbestilles. Og det er der ifølge Pete Lau, CEO i OnePlus, rigtigt mange som har gjort. Pete Lau oplyser nemlig i et opslag på Twitter, at der er foretaget 324 procent flere forudbestillinger af OnePlus 9-modellerne end tilfældet var af OnePlus 8-serien.

MereMobil.dk har allerede haft OnePlus 9 Pro i hænderne og har også kun rosende ord tilovers for modellen – og ikke samme kritikpunkter som til tidligere modeller. Vi kan derfor også bekræfte, at vi synes modellen er bedre end eksempelvis OnePlus 8-serien.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9-modellerne har en vejledende pris på 6.999 kroner for den mindste model med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Men findes også gode tilbud, hvor man får et headset med i pakken.

Det mener jeg om OnePlus 9 Pro – 5-minutters review

Mere til historien

Foruden OnePlus 9-modellerne så lancerede OnePlus også deres første bud på et smartwatch ved samme event. Dette ur var dog allerede lækket inden eventen.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram