Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

0

KORT NYT: Skal man tro direktøren i OnePlus, går det rigtigt godt med forsalget af OnePlus 9-telefonerne, som ser ud til at slå tidligere rekorder.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro er den nyeste topmodel fra OnePlus – og vi har været begejstrede for den i vores anmeldelse (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere på ugen offentliggjorde OnePlus deres nye OnePlus 9-serie, som byder på modellerne OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Her er OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro

OnePlus 9-modellerne kommer i butikkerne onsdag den 31. marts 2021, men kan allerede nu forudbestilles. Og det er der ifølge Pete Lau, CEO i OnePlus, rigtigt mange som har gjort. Pete Lau oplyser nemlig i et opslag på Twitter, at der er foretaget 324 procent flere forudbestillinger af OnePlus 9-modellerne end tilfældet var af OnePlus 8-serien.

MereMobil.dk har allerede haft OnePlus 9 Pro i hænderne og har også kun rosende ord tilovers for modellen – og ikke samme kritikpunkter som til tidligere modeller. Vi kan derfor også bekræfte, at vi synes modellen er bedre end eksempelvis OnePlus 8-serien.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9-modellerne har en vejledende pris på 6.999 kroner for den mindste model med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Men findes også gode tilbud, hvor man får et headset med i pakken.

Det mener jeg om OnePlus 9 Pro – 5-minutters review

Mere til historien

Foruden OnePlus 9-modellerne så lancerede OnePlus også deres første bud på et smartwatch ved samme event. Dette ur var dog allerede lækket inden eventen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer