Forudbestillingerne af OnePlus 9-serien slår tidligere rekorder

KORT NYT: Skal man tro direktøren i OnePlus, går det rigtigt godt med forsalget af OnePlus 9-telefonerne, som ser ud til at slå tidligere rekorder.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro er den nyeste topmodel fra OnePlus - og vi har været begejstrede for den i vores anmeldelse (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere på ugen offentliggjorde OnePlus deres nye OnePlus 9-serie, som byder på modellerne OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Her er OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro

OnePlus 9-modellerne kommer i butikkerne onsdag den 31. marts 2021, men kan allerede nu forudbestilles. Og det er der ifølge Pete Lau, CEO i OnePlus, rigtigt mange som har gjort. Pete Lau oplyser nemlig i et opslag på Twitter, at der er foretaget 324 procent flere forudbestillinger af OnePlus 9-modellerne end tilfældet var af OnePlus 8-serien.

MereMobil.dk har allerede haft OnePlus 9 Pro i hænderne og har også kun rosende ord tilovers for modellen – og ikke samme kritikpunkter som til tidligere modeller. Vi kan derfor også bekræfte, at vi synes modellen er bedre end eksempelvis OnePlus 8-serien.

ANMELDELSE: OnePlus 9 Pro | den bedste til dato

OnePlus 9-modellerne har en vejledende pris på 6.999 kroner for den mindste model med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Men findes også gode tilbud, hvor man får et headset med i pakken.

Det mener jeg om OnePlus 9 Pro – 5-minutters review

Mere til historien

Foruden OnePlus 9-modellerne så lancerede OnePlus også deres første bud på et smartwatch ved samme event. Dette ur var dog allerede lækket inden eventen.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram