Nokia X50 under udvikling

En kommende Nokia X50 rygtes til at være under udvikling og det ventes den kommer med spændende specifikationer.

En budget-telefon fra Nokia ser ud til at være på vej, det skriver mspoweruser.

Efter lanceringen af både Nokia X10 og X20 med 5G ombord, så tyder det på at Nokia arbejder på endnu en model, nemlig Nokia X50.

Vi har tidligere kendt til en efterfølger af Nokia 8.3 5G, og det lader til til at være denne model som der er tale om. Navnet bliver derfor skiftet til en ny serie. Formentlig for, at HMD Global mener, det bliver nemmere at huske.

Nokia dropper også oplader og headset

Nokia X50 rygtes til at komme med en Snapdragon 775-processor, som endnu ikke er lanceret, men som vil blive væsentlig bedre end forgængeren.

Ikke overraskende, så kommer Nokia X50 med et penta-kamera på 108 megapixels som hovedkamera.

Kameraet understøtter både ultra-vidvinkel, zoom, vidvinkel og macro, hvilket er en del at understøtte. Samtidig kommer det med kamera fra Zeiss.

Nokia G20 og G10 er de skrabede modeller

Skærmen er på 6.5 tommer og af typen QHD+, samt kommer med PureDisplay V4, og 120 Hz refresh rate. Batteriet, der skal kunne holde til de 120 Hz, bliver sandsynligvis på 6.000 mAh. Der er ingen rygter om pris.

Mere til historien

Det er uklart, hvornår Nokia lancerer den rygtede Nokia X50, men de seneste rygter går på tredje kvartal af 2021.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram