Mini-telefon på vej i Android-kategorien - Zenfone 8 Mini

Endnu en mini-telefon er måske på vej. Rygterne svirrer om, at også ASUS er på vej med en mini-version. Navnet bliver angiveligt ASUS Zenfone 8 Mini.

Asus Zenfone 7-series i Aurora Black (Foto: Asus)
Asus Zenfone 7 (Foto: Asus)

Rygterne og spekulationerne florerer netop nu om, at ASUS er på vej med en mini-telefon. Dermed kommer der nu måske en producent, der satser på et compact flagskib, som iPhone 12 mini. Det skriver Pocketnow.com.

ANMELDELSE: Asus ROG Phone 5 giver en suveræn gamingoplevelse

Salget af iPhone 12 Mini har ellers angiveligt været mindre end forventet, men det afholder altså ikke konkurrenterne fra også at forsøge.

ASUS ventes således at komme med en ASUS Zenfone 8 Mini, men detaljerne er begrænsede. Det ventes dog, at telefonen understøtter 30 watt hurtigopladning. Disse oplysninger stammer fra et screenshot, som er delt af Sudhanshu Ambhore på Twitter.

Tidligere rygter har handlet om, at telefonen ville komme med en 5,92 tommer OLED-skærm, som understøtter 129 Hz opløsning og Full HD+ (2400 x 1080 pixels opløsning. Kameraet kommer formentlig med 64 megapixels Sony IMX686 og Sony IMX663 sensorer. Holder disse oplysninger stik, er skærmen altså ikke "mini" i forhold til iPhone 12 Mini, som har en 5,4 tommer skærm. En Samsung Galaxy S21 har en skærm på 6,2 tommer.

Foruden ASUS så rygtes det også, at Sony er på vej til at give deres ”Xperia Compact” et comeback. Det er dog endnu uvist om det bliver på globalt plan eller kun på det japanske marked, at den vil se dagens lys. Men her er skærmen ifølge rygtebørsen 5,5 tommer og dermed mere samme fysiske størrelse som iPhone 12 Mini.

Sony vil “genoplive” Xperia Compact

Det er spændende om rygterne holder stik, samt hvem der i givet fald kommer først med lanceringen. Selvom Apple, som tidligere nævnt, ikke har haft et salg af iPhone 12 Mini, der har levet op til forventningerne, så er det en formfaktor, som vi på redaktionen er yderst begejstrede for.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når ASUS melder noget officielt ud.

Mere til historien

Det er forskelligt, hvordan udviklingen af mini-telefonerne har været igennem årene. Nogle producenter har haft nedskaleret en del på hardwaren, så det ikke har været en "mindre topmodel". Mens andre producenter har haft en kompakt variant af topmodellen.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Macbook Air med M3-chip på vej 

RYGTE: Apple arbejder angiveligt på en M3-baseret MacBook Air. 

(mere…)
Google arbejder på AirTag-konkurrent

RYGTE: En AirTag-konkurrent er på vej fra Google. Den præsenteres måske ved Google I/O i maj måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram