Her er smartphone-gaven til konfirmanden 2021

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe en for ”pengegaver”? Vi kommer her med 3 gode bud på smartphone-gaven til konfirmanden i 2021.

Konfirmation
(Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har i forhold til konfirmationerne haft stor betydning. Sidste år blev mange konfirmationer udskudt til sommer og efterår, men i år har flere beholdt de ”planlagte” konfirmationer her i foråret, hvilket betyder, at nogle må afvente at holde festen til et senere tidspunkt.

Med konfirmationerne nært forestående er der formentlig også mange forældre og måske bedsteforældre, eller andre gæster for den sags skyld, som står for at skulle købe konfirmationsgaver. Et af de ønsker mange konfirmander har, er en ny smartphone.

Vi har set nærmere på, hvilke smartphones der kan være ”gaven” til dette års konfirmander. Vi har udvalgt tre smartphone-typer og kommer med alternativer til gaven, så der er forslag til konfirmanden, hvad enten han/hun ønsker iPhone eller Android.

Læs med herunder.

Til den der kun vil have det nyeste og bedste

  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • iPhone 12 Pro

Hvis konfirmanden ønsker det bedste og nyeste, er det på Android-platformen Samsung Galaxy S21 Ultra (eller S20 Ultra, hvis der skal lidt økonomi indover). Det er der, hvor du får de vildeste specifikationer.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – sådan er den

Modellen med 256 GB intern hukommelse er nok til selv de helt hardcore brugere. Prisen er omkring 9.400 kroner uden abonnement. Du kan også vælge den i hukommelsesvarianter på 128 GB og 512 GB. Her stiger eller falder prisen så lidt. Du finder de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Samme prisklasse skal man også op i, hvis det skal være det bedste af det bedste indenfor iPhones. Det er på nuværende tidspunkt iPhone 12 Pro, som er den absolutte elite. Og skal man have den med ligeledes 256 GB intern hukommelse, så er prisskiltet næsten fuldstændig ens som hos Samsung. Også her finder du de dagsaktuelle priser på Pricerunner.dk.

Ligesom Galaxy S21 Ultra, så gælder det også for iPhone 12 Pro, at den findes med hukommelsesvarianterne 128 GB og 512 GB.

Vil det hele – men for den halve pris

  • Xiaomi Mi 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 12
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 12 Mini

Der er også forbrugere, som rigtigt gerne ”vil have det hele”, men hvor prisen spiller en stor rolle. Det kan enten være for ”giveren” eller fordi konfirmanden simpelthen ønsker sig så mange andre gaver, at der skal spares nogle steder.

Et godt bud på en telefon til en sådan konfirmand er Xiaomi Mi 11, der på mange måder måske kan blive “de nye ”Huawei. Xiaomi laver smartphones, som minder om Huawei og så er de særdeles prisaggressive.

Så kan konfirmanden ”leve” med et brand, der i skrivende stund ikke er store og kendte på det danske marked, skal de overveje en Xiaomi Mi 11. Her får du en Android-telefon med 256 GB intern hukommelse til omkring 6.200 kroner uden abonnement ifølge Pricerunner.dk. Og altså rigtigt meget telefon for prisen. Kan du ”nøjes” med 128 GB intern hukommelse, så er prisen endnu lavere.

ANMELDELSE Xiaomi Mi 11 | ligner og føles som en Huawei

Er man til iPhone og man vil det hele men ikke ”betale for det”, skal man enten se mod sidste års iPhone 11 Pro eller dette års iPhone 12.

Med iPhone 11 Pro får du en god flagskibsmodel, dog med et år på bagen, men der fortsat opdateres i lang tid. Prisen er netop nu omkring 6.400 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse, ifølge Pricerunner.

Du kan også vælge dette års iPhone 12 med 64 GB intern hukommelse til omkring 6.200 kroner. Er 64 GB intern hukommelse ikke nok, skal du se dig om efter andre og ældre alternativer. En anden idé kan også være iPhone 12 Mini, men her skal du så være villig til at gå på kompromis med skærmstørrelsen.

CBB annonceblok

Hej du… 😀 Her kan du tjekke dagspriserne på nye smartphones hos CBB.

CBB

Den prisbevidste

  • Motorola G100
  • iPhone 11

Den prisbevidste konfirmand (eller giver af gaven) kan med fordel vælge Motorola G100, som er en helt ny smartphone, der netop er kommet på markedet. Den er landet i butikkerne fredag den 9. april, så det må man sige er en nyhed.

Du får rigtigt meget batteri og en spændende ny funktion fra Motorola med i ”pakken”. Der er virkelig ”value-for-money”. Stærke specifikationer og en rigtig skarp pris. Den vejledende pris er 3.699 kroner. Til den pris får du 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Det er desuden muligt at udvide hukommelsen med microSD-kort på op til 1 TB.

Den prisbevidste iPhone-bruger vil formentlig blive rigtig glad for en iPhone 11, selvom det er sidste års model. Du kan stadigvæk se frem til softwareopdateringer i flere år. Vælger du iPhone 11 starter prisen på den ved 4.444 kroner netop nu, ifølge Pricerunner.dk. Det er for modellen med 64 GB intern hukommelse. Ønsker du mere, kræver det selvfølgelig også, at du er villig til at betale mere.

God idé til konfirmanden

Er du den heldige konfirmand, som netop har fået en ny smartphone i konfirmationsgave eller skal ud at have en, for nogle af de penge du har fået i gave?

Så er det måske værd at overveje, at sælge den gamle. Vi har samlet et par tips til, hvordan du kan få mest for den gamle telefon. Følg linket herunder.

GUIDESådan får du mest for din brugte smartphone

Mere til historien

Vi har indsamlet data til artiklen mandag den 12. april 2021. Vi på MereMobil.dk vil i øvrigt også gerne lykønske de mange konfirmander med den store dag.

Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram