Apple inviterer til WWDC-event

0

Apple har udsendt invitationer til et digitalt WWDC.

Apple inviterer til WWDC (Foto: Apple)
Apple inviterer til WWDC (Foto: Apple)

Det er ved at være tid til årets Worldwide Developers Conference (WWDC), hvor vi får ny software at se blandt andet. WWDC er Apples årlige udviklerkonference.

Invitationen er fra den 7. juni til 11. juni, hvor det sædvanlige event højst sandsynligt falder den 7. juni.

Det forventes, at der lanceres ny software til hele linjen, her taler vi om; iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 og tvOS 15.

Apple frigiver iOS 14.4.2

Der er indtil videre ikke mange rygter om, hvad vi får at se, men det kan være at Apple vil fokusere mere på iPadOS og gøre det mere macOS-lignende.

Her taler vi om, at iPadOS måske får en Silicon-processor hvor de vil implementere flere Mac-funktioner. Det er selvfølgelig kun rygter.

Grundet Covid-19 så bliver det som sidste år en digital version af konferencen vi får at se, og det er udsendt konkurrence til udviklere, hvor man kan vinde særlige pladser til nogle sessioner. Det er også muligt at følge eventen digitalt hjemme i stuen.

iOS 14.5 lige rundt om hjørnet

Nye emojis i iOS 14.5 (Foto: MacRumors)
Nye emojis i iOS 14.5 (Foto: MacRumors)

Selvom der stadig er et par måneder til WWDC, så er der stadig nyt på vej fra Apple.

I måneder har iOS 14.5 været undervejs. Det vides endnu ikke hvornår de frigiver den, men der er nyttige funktioner på vej.

En af de største er nok muligheden for at låse sin iPhone op med Apple Watch, hvis man bruger mundbind. Dette virker kun til at låse selve telefonen op og ikke til bank-apps eller Apple Pay eksempelvis.

Ansigtsgenkendelse med mundbind på vej

Der er også nye og redesignet emojis på vej, samt større valgfrihed til forbrugerne via Siri. Det er nemlig muligt at skifte standard musiktjeneste, så Siri fremover kan åbne andre musikapps end Apples egen musik-app.

Mere til historien

Måske får vi også nye produkter at se til WWDC, men dette vides endnu ikke, men der har længe kørt rygter om en ny iPad Pro med Mini-LED skærm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer