Apple inviterer til WWDC-event

Apple har udsendt invitationer til et digitalt WWDC.

Apple inviterer til WWDC (Foto: Apple)
Apple inviterer til WWDC (Foto: Apple)

Det er ved at være tid til årets Worldwide Developers Conference (WWDC), hvor vi får ny software at se blandt andet. WWDC er Apples årlige udviklerkonference.

Invitationen er fra den 7. juni til 11. juni, hvor det sædvanlige event højst sandsynligt falder den 7. juni.

Det forventes, at der lanceres ny software til hele linjen, her taler vi om; iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS 12 og tvOS 15.

Apple frigiver iOS 14.4.2

Der er indtil videre ikke mange rygter om, hvad vi får at se, men det kan være at Apple vil fokusere mere på iPadOS og gøre det mere macOS-lignende.

Her taler vi om, at iPadOS måske får en Silicon-processor hvor de vil implementere flere Mac-funktioner. Det er selvfølgelig kun rygter.

Grundet Covid-19 så bliver det som sidste år en digital version af konferencen vi får at se, og det er udsendt konkurrence til udviklere, hvor man kan vinde særlige pladser til nogle sessioner. Det er også muligt at følge eventen digitalt hjemme i stuen.

iOS 14.5 lige rundt om hjørnet

Nye emojis i iOS 14.5 (Foto: MacRumors)
Nye emojis i iOS 14.5 (Foto: MacRumors)

Selvom der stadig er et par måneder til WWDC, så er der stadig nyt på vej fra Apple.

I måneder har iOS 14.5 været undervejs. Det vides endnu ikke hvornår de frigiver den, men der er nyttige funktioner på vej.

En af de største er nok muligheden for at låse sin iPhone op med Apple Watch, hvis man bruger mundbind. Dette virker kun til at låse selve telefonen op og ikke til bank-apps eller Apple Pay eksempelvis.

Ansigtsgenkendelse med mundbind på vej

Der er også nye og redesignet emojis på vej, samt større valgfrihed til forbrugerne via Siri. Det er nemlig muligt at skifte standard musiktjeneste, så Siri fremover kan åbne andre musikapps end Apples egen musik-app.

Mere til historien

Måske får vi også nye produkter at se til WWDC, men dette vides endnu ikke, men der har længe kørt rygter om en ny iPad Pro med Mini-LED skærm.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram