Er der en ny iMac og iPad Pro på vej?

4

KORT NYT: I forbindelse med en ny betaopdatering til alle Apples større produkter er der dukket interessante detaljer op.

Apple logo

Apple udgav tidligere på ugen en ny betaopdatering til alle deres større produkter. Det gælder iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

I den femte og seneste udgave af iOS 14.5 beta, er der nu dukket en ny enhed op i koderne, med en Apple A14X chip. Da vi ikke er i nærheden af september endnu, og dermed det årlige iPhone-event, så kunne det meget vel være tegn på en ny iPad Pro – som vi tidligere har skrevet om.

Ifølge 9to5mac skulle der også være dukket en G13-GPU op, hvilket vi ikke kender fra tidligere produkter. Dette kan også lede tankerne hen på, om vi får en iPad Pro at se i denne måned.

Loyaliteten i top til Apple – Samsungs falder

Rygterne lyder nemlig på en iPad Pro med Mini-LED og færre højtalere.

En ny redesignet iMac?

Det er ikke kun iPad Pro vi måske får at se. I samme flæng med de øvrige betaer, er der også dukket nyt op i koderne hos macOS, skriver Macrumors.

Der er fundet to kodenavne, iMac21.1 og iMac21.2. Rygterne går på en redesignet iMac med kortere afstand til kanterne og en skærm, der minder mere om Apples Pro Display XDR-skærm.

Ny betaer fra Apple har store nyheder

Det vil altså sige at bagsiden måske går hen og bliver fladere, fremfor den bule der er der nu. Det er dog ikke til at vide, og det kræver også et ordentligt kølesystem, hvis det skal kunne fungere.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Tidligere på måneden, valgte Apple at lade iMac Pro udgå, og begyndte at tømme lageret. Modellen er nu helt udgået hos Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer