Er der en ny iMac og iPad Pro på vej?

KORT NYT: I forbindelse med en ny betaopdatering til alle Apples større produkter er der dukket interessante detaljer op.

Apple logo

Apple udgav tidligere på ugen en ny betaopdatering til alle deres større produkter. Det gælder iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

I den femte og seneste udgave af iOS 14.5 beta, er der nu dukket en ny enhed op i koderne, med en Apple A14X chip. Da vi ikke er i nærheden af september endnu, og dermed det årlige iPhone-event, så kunne det meget vel være tegn på en ny iPad Pro – som vi tidligere har skrevet om.

Ifølge 9to5mac skulle der også være dukket en G13-GPU op, hvilket vi ikke kender fra tidligere produkter. Dette kan også lede tankerne hen på, om vi får en iPad Pro at se i denne måned.

Loyaliteten i top til Apple – Samsungs falder

Rygterne lyder nemlig på en iPad Pro med Mini-LED og færre højtalere.

En ny redesignet iMac?

Det er ikke kun iPad Pro vi måske får at se. I samme flæng med de øvrige betaer, er der også dukket nyt op i koderne hos macOS, skriver Macrumors.

Der er fundet to kodenavne, iMac21.1 og iMac21.2. Rygterne går på en redesignet iMac med kortere afstand til kanterne og en skærm, der minder mere om Apples Pro Display XDR-skærm.

Ny betaer fra Apple har store nyheder

Det vil altså sige at bagsiden måske går hen og bliver fladere, fremfor den bule der er der nu. Det er dog ikke til at vide, og det kræver også et ordentligt kølesystem, hvis det skal kunne fungere.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Tidligere på måneden, valgte Apple at lade iMac Pro udgå, og begyndte at tømme lageret. Modellen er nu helt udgået hos Apple.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Den nye iPad Pro vil gerne være en laptop

FØRSTE INDTRYK: Min iPad Pro 2024 anmeldelse er på vej. Her er mine første indtryk af den ny iPad Pro.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram