Er der en ny iMac og iPad Pro på vej?

KORT NYT: I forbindelse med en ny betaopdatering til alle Apples større produkter er der dukket interessante detaljer op.

Apple logo

Apple udgav tidligere på ugen en ny betaopdatering til alle deres større produkter. Det gælder iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

I den femte og seneste udgave af iOS 14.5 beta, er der nu dukket en ny enhed op i koderne, med en Apple A14X chip. Da vi ikke er i nærheden af september endnu, og dermed det årlige iPhone-event, så kunne det meget vel være tegn på en ny iPad Pro - som vi tidligere har skrevet om.

Ifølge 9to5mac skulle der også være dukket en G13-GPU op, hvilket vi ikke kender fra tidligere produkter. Dette kan også lede tankerne hen på, om vi får en iPad Pro at se i denne måned.

Loyaliteten i top til Apple – Samsungs falder

Rygterne lyder nemlig på en iPad Pro med Mini-LED og færre højtalere.

En ny redesignet iMac?

Det er ikke kun iPad Pro vi måske får at se. I samme flæng med de øvrige betaer, er der også dukket nyt op i koderne hos macOS, skriver Macrumors.

Der er fundet to kodenavne, iMac21.1 og iMac21.2. Rygterne går på en redesignet iMac med kortere afstand til kanterne og en skærm, der minder mere om Apples Pro Display XDR-skærm.

Ny betaer fra Apple har store nyheder

Det vil altså sige at bagsiden måske går hen og bliver fladere, fremfor den bule der er der nu. Det er dog ikke til at vide, og det kræver også et ordentligt kølesystem, hvis det skal kunne fungere.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Tidligere på måneden, valgte Apple at lade iMac Pro udgå, og begyndte at tømme lageret. Modellen er nu helt udgået hos Apple.

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram