iPad får Mini-LED og OLED i 2021

2

KORT NYT: Det forventes, at der i 2021 kommer store opgraderinger til iPads med både Mini-LED og OLED.

Apple logo
I 2021 vil du formentlig kunne gå ind i en Apple-butik at købe en iPad med OLED-skærm og Mini-LED (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge nye rapporter, så får er der en stor opgradering på vej til Apples iPad. MacRumors skriver nemlig at den almindelige iPad vil få Mini-LED i starten af 2021.

Udover Mini-LED så er der et interessant tvist. Det fremgår nemlig i en rapport at iPad Pro-serien vil få OLED-skærm indbygget senere i år 2021.

Det har før været rygtet at Mini-LED vil komme til iPad. Så sent som tidligere i november, var MacRumors også ude med en melding der lød på lancering i 2021. Denne melding er nu præciseret til lancering i første kvartal af 2021.

Forventningerne til iPhone 12-salget forøges

Et bud kan være et event til marts måned, hvor vi hører nærmere om Mini-LED. MacRumors meldte også om AirPods 3 på vej, ved deres rygte tidligere i november.

Med hensyn til OLED til iPad Pro, så er dette et noget nyt vi hører om. Vi har tidligere troet at Apple ville gå med Mini-LED, men det forlyder nu at iPad Pro 12,9 tommer-modellen vil få OLED, mens resten af modellerne vil få Mini-LED.

Hvis dette er sandt, så vil Apple for alvor lave en opdeling i de to iPad Pro-modeller.

Mere til historien

Apple har i øjeblikket kun OLED-skærme på iPhones og Apple Watches, og det vil derfor være første gang at iPad-serien får en anden type display. Mini-LED er ikke introduceret på nogle Apple produkter endnu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer