Apple frigiver ny beta - Ny Apple Remote på vej?

KORT NYT: Apple har frigivet en ny version af iOS 14.5. Noget tyder på at der er en ny Apple Remote på vej.

Apple TV 4K
Apple TV 4K (Foto: Apple)

En ny beta-version er nu frigivet til iOS 14.5, og vi er nu nået til beta 6. Denne beta indeholder mange af de samme nyheder som sidst.

Dette inkluderer muligheden for at låse sin iPhone op med Apple Watch, selvom du har mundbind på. Det virker kun med at låse iPhone op, og ikke i apps eller Apple Pay.

Der er også mulighed for at vælge hvilken musik-app Siri skal vælge - i tilfælde af at man bruger Siri, og gerne vil bruge en anden app til musik end Apples egen.

Android indsamler flere data end iOS

Som noget nyt er det ikke længere en kvindestemme, der er sat til standard hos Siri. Denne ændring er dukket op fra beta 6 af iOS 14.5, og er en af nyhederne.

Samtidig er der spor af en Apple Remote i iOS 14.5 beta 6. Denne Apple Remote kunne tyde på at et nyt Apple TV er på vej, eller Apple opdateret sin fjernbetjening. Dette afkræfter 9to5mac dog nu, og fortæller, at der nærmere er tegn på et nyt samarbejde hos Apple.

Den nye Apple Remote har en center-knap. Ifølge koderne i den nye beta, og center-knappen, trækker det spor i retning af, at Apple kommer med en fjernbetjening som skal supplere den nuværende.

Apple inviterer til WWDC-event

Denne remote vil blive lavet i samarbejde med tv-udbydere, og være et supplement til den nuværende fjernbetjening. Fjernbetjeningen inkluderer en centerknap og on/off knap, som vi ikke ser på den nuværende fjernbetjening til Apple TV.

Om det bliver til noget vides ikke, men det lader til at der er noget nyt på vej. Vi holder øje med det her på MereMobil.dk.

Mere til historien

iOS 14.5 ventes frigivet i forbindelse med en Apple-event, der længe har været ventet på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram