Viaplay hæver prisen markant

Viaplay har haft varslet prisstigninger og nu er de trådt i kraft. Nogle af pakkerne er steget overkommeligt, mens andre er steget markant.

Viaplay
Viaplay stiger markant i pris

Viaplay har i noget tid varslet prisstigninger og et hurtigt tjek på Viaplay.dk viser, at prisstigningerne nu er trådt i kraft. Og prisstigningerne går fra “rimelig” til “markant”.

Film- og serie-pakken er den, som stiger mindst. Den stiger fra 99 kroner om måneden til 119 kroner om måneden. Derfor er prisstigningen på denne pakke også acceptabel for de fleste og formentlig ikke noget, som betyder de dropper tjenesten, hvis de er glade for indholdet.

Viaplay runder stor milepæl og når målet

Men Viaplay Total pakken med film, serier og sport stiger fra 339 kroner til 449 kroner. Det er en prisstigning på 110 kroner om måneden – 1.320 kroner om året.

Det er spændende om det betyder, at færre vil abonnere på denne pakke efterfølgende. Viaplay må dog have vurderet, at eventuelle afmeldinger fra utilfredse kunder opvejes af de øgede indtægter for ellers betyder det jo mindre indtjening i sidste ende til Viaplay.

Viaplay har mange eksklusive sportsrettigheder, hvilket mange sports-entusiaster ikke vil undvære. Men mon ikke den store prisstigning alligevel får nogle til at overveje det en ekstra gang. Det kan netop også være de eksklusive sportsudsendelser, der er skyld i en del af prisstigningen.

-”Vi øger prisen, for at kunne fortsætte med at udbyde den tjeneste, som vi har i dag, samt udvikle både vores produkt og indhold,” lyder begrundelsen om prisstigningen fra Viaplay.

Viaplay sportspakken stiger fra 309 kroner til 419 kroner, men sælges ikke længere til nye kunder.

Eksisterende kunder trækkes først for den nye pris på første betalingsdato efter den 31. marts 2021.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Streamingtjenesten Disney+ har også netop hævet prisen. Dette var med 20 kroner om måneden og i forbindelse med, at der blev åbnet for sektionen “Star”, som bød på en masse nyt indhold.

Disney+ overtager fodboldrettigheder

Disney+ Danmark har sikret sig rettighederne til en række europæiske topkampe.

(mere…)
Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram