Viaplay hæver prisen markant

Viaplay har haft varslet prisstigninger og nu er de trådt i kraft. Nogle af pakkerne er steget overkommeligt, mens andre er steget markant.

Viaplay
Viaplay stiger markant i pris

Viaplay har i noget tid varslet prisstigninger og et hurtigt tjek på Viaplay.dk viser, at prisstigningerne nu er trådt i kraft. Og prisstigningerne går fra "rimelig" til "markant".

Film- og serie-pakken er den, som stiger mindst. Den stiger fra 99 kroner om måneden til 119 kroner om måneden. Derfor er prisstigningen på denne pakke også acceptabel for de fleste og formentlig ikke noget, som betyder de dropper tjenesten, hvis de er glade for indholdet.

Viaplay runder stor milepæl og når målet

Men Viaplay Total pakken med film, serier og sport stiger fra 339 kroner til 449 kroner. Det er en prisstigning på 110 kroner om måneden - 1.320 kroner om året.

Det er spændende om det betyder, at færre vil abonnere på denne pakke efterfølgende. Viaplay må dog have vurderet, at eventuelle afmeldinger fra utilfredse kunder opvejes af de øgede indtægter for ellers betyder det jo mindre indtjening i sidste ende til Viaplay.

Viaplay har mange eksklusive sportsrettigheder, hvilket mange sports-entusiaster ikke vil undvære. Men mon ikke den store prisstigning alligevel får nogle til at overveje det en ekstra gang. Det kan netop også være de eksklusive sportsudsendelser, der er skyld i en del af prisstigningen.

-”Vi øger prisen, for at kunne fortsætte med at udbyde den tjeneste, som vi har i dag, samt udvikle både vores produkt og indhold,” lyder begrundelsen om prisstigningen fra Viaplay.

Viaplay sportspakken stiger fra 309 kroner til 419 kroner, men sælges ikke længere til nye kunder.

Eksisterende kunder trækkes først for den nye pris på første betalingsdato efter den 31. marts 2021.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Streamingtjenesten Disney+ har også netop hævet prisen. Dette var med 20 kroner om måneden og i forbindelse med, at der blev åbnet for sektionen "Star", som bød på en masse nyt indhold.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram