Motorola på vej med flere smartwatches

Motorola er angiveligt på vej med flere smartwatches. Hvis rygterne holder stik, vil Motorola lancere tre smartwatches i 2021 med WearOS.

Motorola Moto 360 (Foto: Motorola)
Motorola Moto 360 kom i 2014, men er ifølge mig stadigvæk et af de absolut flotteste smartwatches designmæssigt til dato. Foto: Motorola)

Helt tilbage i 2014 kom Motorola med et smartwatch, der hed Moto 360. Et smartwach der absolut er et af de designmæssigt pæneste, som er lanceret.

Motorola Moto 360 - nyt smartwatch

Motorola valgte efterfølgende kun at lancere få nye smartwatches. Dette formentlig fordi markedet for smartwatches havde svært ved at komme rigtigt fra land. Det er det dog kommet i de mellemliggende år. Og nu forlyder rygterne altså, at Motorola atter er klar til at give det et forsøg på smartwatchmarkedet.

Faktisk forlyder det, at Motorola vil komme med hele tre nye smartwatches i 2021. Det skriver Pocketnow.com.

Det ventes, at de kommed med Wear OS-platformen, der på nuværende tidspunkt nærmest er usynlig, når det kommer til markedsandele.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Apple er med deres Apple Watch klar markedsleder. Apple bruger den egenudviklede watchOS-platform. Konkurrenten Samsung satser på egen software via Tizen.

Holder rygterne stik om Motorolas kommende tre smartwatches, vil det også betyde, at der bliver langt flere enheder med Wear OS. Det ventes også, at OnePlus satser på Wear OS, når de inden længe er klar med deres første bud på et smartwatch.

Dette er formentlig de kommende smartwatches fra Motorola (Kilde: Pocketnow)
Dette er formentlig de kommende smartwatches fra Motorola (Kilde: Pocketnow)

Måske Google har noget i ærmet og vil gøre lidt ekstra for Wear OS-platformen. Måske der bliver mere omkring dette til årets Google I/O? Sikkert er det, at MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring dette.

Google på vej med smartwatch - Pixel Wear?

Mere til historien

Motorola er generelt fremme med langt flere produkter end end smartphones, hvis vi kigger på andre markeder. På blandt andet det indiske marked har Motorola forskellige hårde hvidevarer som et smart køleskab og vaskemaskine. Ligesom de også har babyalarmer, fjernsyn og aircondition-anlæg.

Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Motorola klar med Edge 30 Fusion i Special Edition

Den anmelderroste Motorola Edge 30 Fusion er på vej i en ny særlig farve. Se den nye Special Edition her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram