Motorola på vej med flere smartwatches

Motorola er angiveligt på vej med flere smartwatches. Hvis rygterne holder stik, vil Motorola lancere tre smartwatches i 2021 med WearOS.

Motorola Moto 360 (Foto: Motorola)
Motorola Moto 360 kom i 2014, men er ifølge mig stadigvæk et af de absolut flotteste smartwatches designmæssigt til dato. Foto: Motorola)

Helt tilbage i 2014 kom Motorola med et smartwatch, der hed Moto 360. Et smartwach der absolut er et af de designmæssigt pæneste, som er lanceret.

Motorola Moto 360 - nyt smartwatch

Motorola valgte efterfølgende kun at lancere få nye smartwatches. Dette formentlig fordi markedet for smartwatches havde svært ved at komme rigtigt fra land. Det er det dog kommet i de mellemliggende år. Og nu forlyder rygterne altså, at Motorola atter er klar til at give det et forsøg på smartwatchmarkedet.

Faktisk forlyder det, at Motorola vil komme med hele tre nye smartwatches i 2021. Det skriver Pocketnow.com.

Det ventes, at de kommed med Wear OS-platformen, der på nuværende tidspunkt nærmest er usynlig, når det kommer til markedsandele.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Apple er med deres Apple Watch klar markedsleder. Apple bruger den egenudviklede watchOS-platform. Konkurrenten Samsung satser på egen software via Tizen.

Holder rygterne stik om Motorolas kommende tre smartwatches, vil det også betyde, at der bliver langt flere enheder med Wear OS. Det ventes også, at OnePlus satser på Wear OS, når de inden længe er klar med deres første bud på et smartwatch.

Dette er formentlig de kommende smartwatches fra Motorola (Kilde: Pocketnow)
Dette er formentlig de kommende smartwatches fra Motorola (Kilde: Pocketnow)

Måske Google har noget i ærmet og vil gøre lidt ekstra for Wear OS-platformen. Måske der bliver mere omkring dette til årets Google I/O? Sikkert er det, at MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring dette.

Google på vej med smartwatch - Pixel Wear?

Mere til historien

Motorola er generelt fremme med langt flere produkter end end smartphones, hvis vi kigger på andre markeder. På blandt andet det indiske marked har Motorola forskellige hårde hvidevarer som et smart køleskab og vaskemaskine. Ligesom de også har babyalarmer, fjernsyn og aircondition-anlæg.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram