HMD afslører nye Nokia-telefoner i april

KORT NYT: HMD Global har indtil videre annonceret én ny Nokia-telefon i 2021, men har flere i ærmet. Vi bliver klogere på den 8. april 2021.

HMD Global er klar med nye telefoner torsdag den 8. april 2021 - invitationerne er sendt ud
HMD Global er klar med nye telefoner torsdag den 8. april 2021 - invitationerne er sendt ud

HMD Global har udsendt en invitation til torsdag den 8. april 2021. Her vil de afsløre nye telefoner, som ventes at blive navngivet med nyt serie-bogstav og et nummer. Tidligere har rygterne svirret om nogle modeller, der ventes at hedde Nokia G10, Nokia X10 og Nokia X20. Det skriver GSMArena.com.

Nokia 8.3 5G får Android 11

G-serien vil angiveligt være entry-level telefoner, mens X-serien vil bestå af midrange-modeller. I hvert fald hvis rygterne holder stik.

X10 og X20 vil angiveligt komme med Snapdragon 480 processoren (måske Snapdragon 690 i X20) og begge understøtte 5G.

Dermed bliver der flere valgmuligheder, hvis man ønsker en Nokia-telefon og 5G-understøttelse. På nuværende tidspunkt er det nemlig kun Nokia 8.3, der understøtter 5G. Alt det er vi meget klogere på i starten af april.

Eventen finder sted torsdag den 8. april klokken 16.00 dansk tid.

ANMELDELSE: Nokia 5.4 - yder fornuftigt til prisen

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt om de nye produkter fra HMD Global. Herunder kan du i vores podcast høre mere om Nokia 5.4.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om Nokia 6.4 og Nokia 7.4 fra HMD Global. Men det er altså uvist om de vil blive ændret til den nye navngivning også eller hvordan. Det må tiden vise.

Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram