HMD afslører nye Nokia-telefoner i april

3

KORT NYT: HMD Global har indtil videre annonceret én ny Nokia-telefon i 2021, men har flere i ærmet. Vi bliver klogere på den 8. april 2021.

HMD Global er klar med nye telefoner torsdag den 8. april 2021 - invitationerne er sendt ud
HMD Global er klar med nye telefoner torsdag den 8. april 2021 – invitationerne er sendt ud

HMD Global har udsendt en invitation til torsdag den 8. april 2021. Her vil de afsløre nye telefoner, som ventes at blive navngivet med nyt serie-bogstav og et nummer. Tidligere har rygterne svirret om nogle modeller, der ventes at hedde Nokia G10, Nokia X10 og Nokia X20. Det skriver GSMArena.com.

Nokia 8.3 5G får Android 11

G-serien vil angiveligt være entry-level telefoner, mens X-serien vil bestå af midrange-modeller. I hvert fald hvis rygterne holder stik.

X10 og X20 vil angiveligt komme med Snapdragon 480 processoren (måske Snapdragon 690 i X20) og begge understøtte 5G.

Dermed bliver der flere valgmuligheder, hvis man ønsker en Nokia-telefon og 5G-understøttelse. På nuværende tidspunkt er det nemlig kun Nokia 8.3, der understøtter 5G. Alt det er vi meget klogere på i starten af april.

Eventen finder sted torsdag den 8. april klokken 16.00 dansk tid.

ANMELDELSE: Nokia 5.4 – yder fornuftigt til prisen

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret, når der er nyt om de nye produkter fra HMD Global. Herunder kan du i vores podcast høre mere om Nokia 5.4.

Mere til historien

Der har tidligere været rygter om Nokia 6.4 og Nokia 7.4 fra HMD Global. Men det er altså uvist om de vil blive ændret til den nye navngivning også eller hvordan. Det må tiden vise.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer