Fri data: Se hvor fri data er billigst lige nu

PRISTJEK: Her er de billigste abonnementer med fri data. Se listen over hvor fri data er billigst.

Smartphone
Herunder kan du se de abonnementer, der lige nu er billigst med fri data (Foto: Porapak Apichodilok)

En række teleselskaber tilbyder fri data så du som kunde ikke skal bekymre dig om, hvorvidt mobilpakken pludselig løber tør for datatrafik.

Det billigste abonnement med fri data koster 159 kroner om måneden. Denne pris bliver skarpt efterfulgt af 179 kroner hos flere andre selskaber.

Oister er lige nu prisvinder på fri data, når vi ser på listepriserne. Udover at have den laveste pris, har Oister ikke et loft på dataforbruget.

CBB klarer sig også godt. Listeprisen er lige nu 179 kroner om måneden, men frem til udgangen af juni, er prisen sat ned til 89 kroner, som en del af en kampagne teleselskabet kører for tiden. Dataloftet hos CBB er 1.000 GB/md.

Dit forbrug af data har måske ændret sig

I forbindelse med coronakrisen har manges mobilforbrug ændret sig, hvilket gør det naturligt at overveje om ens mobilabonnement fortsat er det rigtige. 

En ændring i forbruget kan være sket, fordi dataforbindelsen fra smartphones deles, så ens computer på hjemmearbejdspladsen bruger mobilen til dataadgang.

Du skal holde skarpt øje med priserne, da de ændrer sig løbende. Udover de faste priser, som du kan se i boksen herover, er der også jævnligt kampagner, hvor pakker med fri data sælges endnu billigere.

TJEK OGSÅ: Søg selv efter de billigste mobilabonnementer netop nu

Dette skal du overveje før du køber fri data

Det kan være fristende at købe et abonnement med fri data, så du ikke skal bekymre dig om hvor meget data du trækker over mobilabonnementet.

Du skal dog vide, at fri data ikke altid er fri data. Fri data er en betegnelse teleselskaberne bruger om en ”meget stor datamængde”, men ikke hos alle teleselskaber er der tale om uendelige mængder data.

De fleste har en såkaldt ”fair-use” grænse på 1.000 GB om måneden. Ubrugt data kan ikke overføres til næste måned.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Priserne på mobilabonnementer skifter løbende. Derfor kan nogle af priserne i denne artikel have ændret sig, efter artiklen blev publiceret.

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram