Fri data: Se hvor fri data er billigst lige nu

0

PRISTJEK: Her er de billigste abonnementer med fri data. Se listen over hvor fri data er billigst.

Smartphone
Herunder kan du se de abonnementer, der lige nu er billigst med fri data (Foto: Porapak Apichodilok)

En række teleselskaber tilbyder fri data så du som kunde ikke skal bekymre dig om, hvorvidt mobilpakken pludselig løber tør for datatrafik.

Det billigste abonnement med fri data koster 159 kroner om måneden. Denne pris bliver skarpt efterfulgt af 179 kroner hos flere andre selskaber.

Oister er lige nu prisvinder på fri data, når vi ser på listepriserne. Udover at have den laveste pris, har Oister ikke et loft på dataforbruget.

CBB klarer sig også godt. Listeprisen er lige nu 179 kroner om måneden, men frem til udgangen af juni, er prisen sat ned til 89 kroner, som en del af en kampagne teleselskabet kører for tiden. Dataloftet hos CBB er 1.000 GB/md.

Her får du fri data billigst netop nu

Listen herunder indeholder annoncørbetalte links. Priserne og sorteringen er ikke påvirket.

Dit forbrug af data har måske ændret sig

I forbindelse med coronakrisen har manges mobilforbrug ændret sig, hvilket gør det naturligt at overveje om ens mobilabonnement fortsat er det rigtige. 

En ændring i forbruget kan være sket, fordi dataforbindelsen fra smartphones deles, så ens computer på hjemmearbejdspladsen bruger mobilen til dataadgang.

Du skal holde skarpt øje med priserne, da de ændrer sig løbende. Udover de faste priser, som du kan se i boksen herover, er der også jævnligt kampagner, hvor pakker med fri data sælges endnu billigere.

TJEK OGSÅ: Søg selv efter de billigste mobilabonnementer netop nu

FRI DATA MED STREAMING: Telmore tager 399 kroner om måneden for fri data. Det er umiddelbart en høj pris, men udover fri data er der også fri tale samt adgang til Netflix, Viaplay, HBO, TV 2 Play Basis, Telmore Musik og Bookmate. Se abonnementet hos Telmore her %%%%.

Dette skal du overveje før du køber fri data

Det kan være fristende at købe et abonnement med fri data, så du ikke skal bekymre dig om hvor meget data du trækker over mobilabonnementet.

Du skal dog vide, at fri data ikke altid er fri data. Fri data er en betegnelse teleselskaberne bruger om en ”meget stor datamængde”, men ikke hos alle teleselskaber er der tale om uendelige mængder data.

De fleste har en såkaldt ”fair-use” grænse på 1.000 GB om måneden. Ubrugt data kan ikke overføres til næste måned.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Priserne på mobilabonnementer skifter løbende. Derfor kan nogle af priserne i denne artikel have ændret sig, efter artiklen blev publiceret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer