Fri data: Se hvor fri data er billigst lige nu

PRISTJEK: Her er de billigste abonnementer med fri data. Se listen over hvor fri data er billigst.

Smartphone
Herunder kan du se de abonnementer, der lige nu er billigst med fri data (Foto: Porapak Apichodilok)

En række teleselskaber tilbyder fri data så du som kunde ikke skal bekymre dig om, hvorvidt mobilpakken pludselig løber tør for datatrafik.

Det billigste abonnement med fri data koster 159 kroner om måneden. Denne pris bliver skarpt efterfulgt af 179 kroner hos flere andre selskaber.

Oister er lige nu prisvinder på fri data, når vi ser på listepriserne. Udover at have den laveste pris, har Oister ikke et loft på dataforbruget.

CBB klarer sig også godt. Listeprisen er lige nu 179 kroner om måneden, men frem til udgangen af juni, er prisen sat ned til 89 kroner, som en del af en kampagne teleselskabet kører for tiden. Dataloftet hos CBB er 1.000 GB/md.

Dit forbrug af data har måske ændret sig

I forbindelse med coronakrisen har manges mobilforbrug ændret sig, hvilket gør det naturligt at overveje om ens mobilabonnement fortsat er det rigtige. 

En ændring i forbruget kan være sket, fordi dataforbindelsen fra smartphones deles, så ens computer på hjemmearbejdspladsen bruger mobilen til dataadgang.

Du skal holde skarpt øje med priserne, da de ændrer sig løbende. Udover de faste priser, som du kan se i boksen herover, er der også jævnligt kampagner, hvor pakker med fri data sælges endnu billigere.

TJEK OGSÅ: Søg selv efter de billigste mobilabonnementer netop nu

Dette skal du overveje før du køber fri data

Det kan være fristende at købe et abonnement med fri data, så du ikke skal bekymre dig om hvor meget data du trækker over mobilabonnementet.

Du skal dog vide, at fri data ikke altid er fri data. Fri data er en betegnelse teleselskaberne bruger om en ”meget stor datamængde”, men ikke hos alle teleselskaber er der tale om uendelige mængder data.

De fleste har en såkaldt ”fair-use” grænse på 1.000 GB om måneden. Ubrugt data kan ikke overføres til næste måned.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Priserne på mobilabonnementer skifter løbende. Derfor kan nogle af priserne i denne artikel have ændret sig, efter artiklen blev publiceret.

5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram