Fixet bug reducerer load-tiden i GTA V med 70%

En opdaget bug i softwaren i GTA V er blevet rettet, og det burde kunne mærkes hos spillerne.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Hvis du gamer GTA V, så kender du sikkert til den afsindige lange loadtid, når du skal starte spillet. Det lader nu til, at der hele tiden har været tale om en ukendt fejl. Det var udvikleren t0st er opdagede fejlen og rapportere den videre. Det skriver pcgamer.com.

Rockstar, som er firmaet der står bag GTA V, udtaler at de nu har rettet fejlen og reduceret load-tiden med op til 70 procent. I en forenklet version så skyldes fejlen en single thread CPU-bottleneck.

Hos pcgamer.com har de selv testet rettelsen og beretter om en markant reducering. Her skulle loadtiden være gået fra tre minutter og femten sekunder til nu at ligge på to minutter.

Nvidia Geforce Series 3000 udsolgt landet over

t0st er undtagelsesvist blevet belønnet med 10.000 dollars for at have rettet fejlet, hvilket Rockstar normalt kun gør til udviklere, der finder hul i sikkerheden og ikke i forhold til bottlenecks.

Så hvis du oplever at GTA V, virker hurtigere end det plejer, så er der altså en god grund til det.

Hvornår får vi et nyt GTA at se?

Det er efterhånden en del år siden at GTA V kom frem og der er dukket rygter op ind imellem.

Gaming på mobilen udfordrer spilkonsoller

Det forventes, at Rockstar arbejder på fuldt tryk for at udvikle et nyt GTA VI spil, men det er ukendt hvor henne spillet vil finde sted. Der har været bud såsom New York og London.

Har du et bud på hvornår det næste GTA offentliggøres? Smid en kommentar i feltet nedenfor.

VIDEO: Grand Theft Auto V

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

GTA IV blev udgivet tilbage i 2008, mens det nye GTA V kom frem i 2013. Der burde derfor ikke være længe, før vi hører om rygterne og en offentliggørelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram