EP #85: Min mening om Nokia 5.4 på 5 minutter (lyd-test)

0

Nokia 5.4 er en Android-telefon til omkring 1.500 kroner. Hør min anmeldelse af Nokia 5.4 på 5 minutter.

Podcast Nokia

I dag får du meget smartphone for 1.500 kroner – men hvor meget? Det kan du høre i denne korte podcastepisode, hvor jeg med egne ord fortæller, hvad jeg synes om telefonen.

Isoleret set er 1.500 kroner en god sjat penge, men i smartphone-verdenen så får du, hvad du betaler for. I den sammenhæng er 1.500 kroner faktisk ikke meget.

Kameraet kan tage et rimeligt billede, men opstarten af kameraappen og fokuseringen føles langsomt. Det gælder tildels også brugerfladen og den generelle betjening af Nokia 5.4; du kan godt mærke, at der er ikke er det vilde overskud.

Nokia 5.4 er en mobil for dig, som ikke er heavy-user. Dig der læser nyheder ind i mellem, har behov for at holde kontakt med andre via Facebook eller gerne vil sende en mail. Dette er IKKE telefonen for dig, som forventer en sprinter eller dig der tager billeder med mobilen af alt du møder på din vej.

Du kan læse hele min anmeldelse af Nokia 5.4 her. Karakteren er 4 ud af 6 stjerner.

Lyt også til den korte episode om Samsung Galaxy S21, hvis du synes om anmeldelser i dette korte 5-minutters format.

Mere til historien

Podcasten fra MereMobil.dk består af lange temaepisoder om specifikke emner samt spændende gæster. Derudover udgiver jeg (som noget nyt) korte episoder med anmeldelser af telefoner på lyd. Se flere episoder her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer