Større valgfrihed for iPhone-brugere på vej

38

Fra iOS 14.5 åbner Apple en lille flig af større valgfrihed i iOS-systemet, hvor brugerne nu selv kan bestemme over musiktjenesten.

smartphone iOS iPhone
iOS 14.5 er ude i betaversioner lige nu. Når den frigives kan brugerne vælge, hvilken musiktjeneste de vil bruge som standard. (Foto: Life Of Pix)

Når iOS 14.5 bliver frigivet til offentligheden, tager Apple endnu et skridt mod større valgfrihed for deres kunder.

Med iOS 14 fik iPhone-brugerne mulighed for at vælge deres personlige favoritapp som mailklient og browser. Dermed var brugerne ikke længere nødt til at køre med Apples egne apps Mail og Safari, hvis de ønskede noget andet.

Indtil nu har Apple Music, der er Apples egen app og tjeneste været standardvalget, når Siri blev spurgt om at afspille et stykke musik, men det ændrer sig.

De to tech-sites The Verge og MacRumors rapporterer, at når Siri i iOS 14.5 bliver spurgt om at spille musik, får brugeren mulighed for at vælge en standardtjeneste efter eget valg. Dermed kan man selv beslutte, om det er det er Spotify, YouTube Music, Apple Music eller en helt anden tjeneste, at Siri-funktionen skal benytte til afspilning af musik.

Hvis denne ændring finder vej til den endelige udgave af iOS 14.5, bliver iOS-systemet dermed lidt mere åbent.

En anden nyhed der er kendt om iOS 14.5 er, at det bliver muligt at låse ens iPhone op med Apple Watch. Den historie kan du læse mere om her.

TIP: Det betyder prikkerne på iPhone-skærmen

Det vides ikke, hvornår Apple frigiver iOS 14.5, der lige nu er ude i betaversioner.

Følg MereMobil.dk på Instagram
klik her

Mere til historien

I slutningen af januar kom iOS 14.4, der kom med forbedringer til Bluetooth på iPhone samt fejlrettelser til tastaturet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer