Store rettelser til iPhone-tastaturet – hent iOS 14.4

11

Har du problemer med tastaturet på din iPhone, er der gode nyheder. iOS 14.4 kommer med flere rettelser til tastaturet, men har også Bluetooth-nyheder.

iOS 14 iPhone
iPhone kan nu opdateres til iOS 14.4 (Foto: MereMobil.dk / Tyler Lastovich)

Apple har frigivet en opdatering til iPhone og iPad, der har versionsnummeret iOS 14.4 og iPad OS 14.4.

En af de bemærkelsesværdige nyheder i iOS 14.4 er en del rettelser omkring tastaturet, der har givet iPhone- og iPad-brugere problemer.

Ændringerne er:

  • Forsinket indtastning – tastaturet reagerede ikke hurtigt nok
  • Ordforslag blev ikke altid vist på tastaturet
  • Forkert tastatursprog i appen Beskeder

En kamerarettelse gavner med iOS 14.4 brugerne af iPhone 12 Pro, hvor artefakter i nogle tilfælde blev vist ved HDR-fotos.

Advarsel: iPhone 12 kan give problemer for hjertepatienter

Med denne opdatering bliver det desuden muligt for iPhone og iPad at genkende mindre QR-koder end tidligere. Du vil også kunne angivet hvilken type, at en tilsluttet Bluetooth-enhed er – eksempelvis om det er et headset, at du har parret med telefonen.

En af fordelene ved at fortælle systemet, om det er en højttaler eller et headset du har tilsluttet (hvis ikke systemet har opdaget det selv) er, at du får forbedringer omkring lydnotifikationer. Desuden bliver målingen af lydstyrken i et headset mere præcise. Lydstyrkemåling indgår som en del af funktionen Hørelse i Sundhed.

iOS 14 har fem kategorier til Bluetooth-enheder:

  • Bilsystem
  • Hovedtelefoner
  • Høreapparat
  • Højttaler
  • Andet

Du kan hente iOS 14.4 til iPhone og iPad OS 14 på iPad via Indstillinger > Om > Softwareopdatering.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Sammen med iOS 14.4 har Apple også frigivet en opdatering til Apple Watch med versionsnummeret watchOS 7.3. Der er ikke kommet en ny opdatering til macOS.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer