Sony arbejder på nyt VR-headset til PS5

Der kommer et nyt VR-headset til PlayStation 5, dog kræver det tålmodighed, da det ikke bliver klar i 2021. Læs mere om det kommende Sony VR-headset her.

PlayStation VR headset (Foto: Sony)
PlayStation VR headset til PlayStation 4 (Foto: Sony)

Der er som sådan ikke noget nyt i et VR-headset til PlayStation. Faktisk har det været omkring os i nogle år. Men forhåbentlig bliver det nu bedre. Sony har nemlig oplyst, at de fortsat satser på konceptet og arbejder videre med et helt nyt VR-system til PlayStation 5. Det oplyser Sony på deres PlayStation Blog.

PlayStation 5 blev revet væk igen

Forventningen til det kommende VR-headset er stor. Sammenlignet med det nuværende til PS4, skulle det nye system blive bedre på alle måder. Sony nævner selv, at der er kommet bedre opløsning og større synsvinkel (FOV – field of view).

Det nye headset vil også kunne tilsluttes med kun ét kabel, hvor det i dag kræver flere. Derfor vil det også blive nemmere både at sætte det op og bruge det. Selvom det havde været et drømmescenarie, at det måske var trådløst.

Sony mener også, at den nye VR-kontroller vil få større fokus på ergonomien end den tidligere. Den nye vil gøre brug af noget teknologi, som kendes fra DualSense-kontrolleren. De kommer dog ikke ind på nogle specifikke ting.

De spil du kan glæde dig til med VR-understøttelse er: After The Fall, Sniper Elite VR og Humanity.

Disse PS4-spil virker ikke til PS5

Det bliver dog ikke i 2021, at Sony sender det nye VR-headset på markedet. De oplyser ikke om det bliver i 2022 eller hvordan. MereMobil.dk holder dig opdateret, når de melder lidt mere ud omkring det.

Mere til historien

Sony har tidligere i denne uge meldt ud, at det længe ventede Gran Turismo 7 bliver forsinket og altså derfor ikke vil blive frigivet til PlayStation 5 i 2021. Derimod kan du glæde dig til Crash Bandicoot.

Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram