Sony arbejder på nyt VR-headset til PS5

Der kommer et nyt VR-headset til PlayStation 5, dog kræver det tålmodighed, da det ikke bliver klar i 2021. Læs mere om det kommende Sony VR-headset her.

PlayStation VR headset (Foto: Sony)
PlayStation VR headset til PlayStation 4 (Foto: Sony)

Der er som sådan ikke noget nyt i et VR-headset til PlayStation. Faktisk har det været omkring os i nogle år. Men forhåbentlig bliver det nu bedre. Sony har nemlig oplyst, at de fortsat satser på konceptet og arbejder videre med et helt nyt VR-system til PlayStation 5. Det oplyser Sony på deres PlayStation Blog.

PlayStation 5 blev revet væk igen

Forventningen til det kommende VR-headset er stor. Sammenlignet med det nuværende til PS4, skulle det nye system blive bedre på alle måder. Sony nævner selv, at der er kommet bedre opløsning og større synsvinkel (FOV – field of view).

Det nye headset vil også kunne tilsluttes med kun ét kabel, hvor det i dag kræver flere. Derfor vil det også blive nemmere både at sætte det op og bruge det. Selvom det havde været et drømmescenarie, at det måske var trådløst.

Sony mener også, at den nye VR-kontroller vil få større fokus på ergonomien end den tidligere. Den nye vil gøre brug af noget teknologi, som kendes fra DualSense-kontrolleren. De kommer dog ikke ind på nogle specifikke ting.

De spil du kan glæde dig til med VR-understøttelse er: After The Fall, Sniper Elite VR og Humanity.

Disse PS4-spil virker ikke til PS5

Det bliver dog ikke i 2021, at Sony sender det nye VR-headset på markedet. De oplyser ikke om det bliver i 2022 eller hvordan. MereMobil.dk holder dig opdateret, når de melder lidt mere ud omkring det.

Mere til historien

Sony har tidligere i denne uge meldt ud, at det længe ventede Gran Turismo 7 bliver forsinket og altså derfor ikke vil blive frigivet til PlayStation 5 i 2021. Derimod kan du glæde dig til Crash Bandicoot.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
PlayStation 5 Pro rygtes på vej i 2023

PlayStation 5 har siden lanceringen været svær at skaffe. Nu rygtes det, at en pro-model er på vej - måske næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram