PlayStation 5 blev igen revet væk

Ét sekund skulle der til inden et helt parti PlayStation 5-konsoller var solgt. Næste parti kommer senere i februar.

PlayStation 5 konsol
Under ét sekund så var varelageren hos Power tømt for PS5 i denne omgang (Foto: Kerde Severin)

– “Helt uden sidestykke. I mine 15 år i elektronikbranchen har jeg ikke oplevet noget tilsvarende,” lyder det fra Simon Frølich, salgschef for data og entertainment i Power.

Han henviser til det parti af PlayStation 5 spilkonsoller, der blev udbudt i dag (2. februar 2021) klokken 12. Det nye parti af PlayStation 5 var tilgængelig hos Power og Elgiganten klokken 12:00, men blev revet væk på rekordtid.

– “18.000 kunder forsøgte på 10 minutter at lægge en PlayStation 5 i kurven hos os. Det skabte 17 millioner sidevisninger på serveren, men desværre havde vi kun ‘et par tusinde’ konsoller,” fortæller Simon Frølich til MereMobil.dk. Salgschefen ønsker ikke at oplyse det præcise antal.

PlayStation 5 blev allerede lanceret tilbage i november 2020 og fra starten var efterspørgslen enorm. I skrivende stund er der ukendt leveringstid og ingen mulighed for at forudbestille, hverken hos Power eller Elgiganten.

PlayStation 5 er tilgængelig i to forskellige modeller. En digital model uden disk-drev samt en diskmodel. Det var diskmodellen, der i dag var udbudt til salg. Prisen er vejledende 4.199 kroner. De kunder som sikrede sig en PS5-konsol vil modtage den om maksimalt 14 dage.

Specifikationerne på PlayStation 5 er 4K på 120Hz med mulighed for op til 8K HDR. Derudover har begge modeller SSD lagerplads på 825 GB til lagring af spil.

LÆS OGSÅ: Dette populære spil kommer eksklusivt på PS5

Næste parti af PlayStation 5 kommer “snart”

Hos Power tør de ikke spå om, hvornår salget af PlayStation normaliseres. De ved heller ikke hvor mange eksemplarer, der modtages i de kommende partier fra Sony.

LÆS OGSÅ: Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

Power ved ikke mere, end at det næste parti lander i Danmark forholdsvis snart. “I løbet af februar,” er det mest præcise. Desuden forventes der endnu et nyt parti konsoller udbudt i marts.

PlayStation 5 er uden tvivl den hotteste vare i hele elektronikbranchen.

PRISTJEK: Hvornår har du sidst tjekket prisen på din bredbåndsforbindelse?

PlayStation 5 kan som noget nyt også benytte PlayStation 4 spil, så man slipper for at købe et nyt spil til sin PlayStation 5.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Nintendo Switch er også en populær vare, men den er, i modsætning til PS5, tilgængelig i butikkerne. I december 2020 blev der solgt 200.000 enheder af denne på det danske marked.

Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram