PlayStation 5 blev igen revet væk

Ét sekund skulle der til inden et helt parti PlayStation 5-konsoller var solgt. Næste parti kommer senere i februar.

PlayStation 5 konsol
Under ét sekund så var varelageren hos Power tømt for PS5 i denne omgang (Foto: Kerde Severin)

- "Helt uden sidestykke. I mine 15 år i elektronikbranchen har jeg ikke oplevet noget tilsvarende," lyder det fra Simon Frølich, salgschef for data og entertainment i Power.

Han henviser til det parti af PlayStation 5 spilkonsoller, der blev udbudt i dag (2. februar 2021) klokken 12. Det nye parti af PlayStation 5 var tilgængelig hos Power og Elgiganten klokken 12:00, men blev revet væk på rekordtid.

- "18.000 kunder forsøgte på 10 minutter at lægge en PlayStation 5 i kurven hos os. Det skabte 17 millioner sidevisninger på serveren, men desværre havde vi kun 'et par tusinde' konsoller," fortæller Simon Frølich til MereMobil.dk. Salgschefen ønsker ikke at oplyse det præcise antal.

PlayStation 5 blev allerede lanceret tilbage i november 2020 og fra starten var efterspørgslen enorm. I skrivende stund er der ukendt leveringstid og ingen mulighed for at forudbestille, hverken hos Power eller Elgiganten.

PlayStation 5 er tilgængelig i to forskellige modeller. En digital model uden disk-drev samt en diskmodel. Det var diskmodellen, der i dag var udbudt til salg. Prisen er vejledende 4.199 kroner. De kunder som sikrede sig en PS5-konsol vil modtage den om maksimalt 14 dage.

Specifikationerne på PlayStation 5 er 4K på 120Hz med mulighed for op til 8K HDR. Derudover har begge modeller SSD lagerplads på 825 GB til lagring af spil.

LÆS OGSÅ: Dette populære spil kommer eksklusivt på PS5

Næste parti af PlayStation 5 kommer "snart"

Hos Power tør de ikke spå om, hvornår salget af PlayStation normaliseres. De ved heller ikke hvor mange eksemplarer, der modtages i de kommende partier fra Sony.

LÆS OGSÅ: Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

Power ved ikke mere, end at det næste parti lander i Danmark forholdsvis snart. "I løbet af februar," er det mest præcise. Desuden forventes der endnu et nyt parti konsoller udbudt i marts.

PlayStation 5 er uden tvivl den hotteste vare i hele elektronikbranchen.

PRISTJEK: Hvornår har du sidst tjekket prisen på din bredbåndsforbindelse?

PlayStation 5 kan som noget nyt også benytte PlayStation 4 spil, så man slipper for at købe et nyt spil til sin PlayStation 5.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Nintendo Switch er også en populær vare, men den er, i modsætning til PS5, tilgængelig i butikkerne. I december 2020 blev der solgt 200.000 enheder af denne på det danske marked.

Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram