Apple lancerer måske AirPods 3 i marts

Apple vil afholde event i marts, hvor de vil lancerer flere nye produkter. Sådan lyder rygterne netop nu. AirPods 3 er på vej sammen med iPad Pro og AirTags.

AirPods
En ny generation af AirPods kan måske være på vej allerede i marts måned. AirPods 3 rygtes at blive afsløret næste måned. (Foto: Florian Schmucker)

Det forlyder netop nu på rygtebørsen, at Apple vil holde event i marts, hvor de vil præsentere flere nye produkter. Der skulle blandt andet være en ny iPad Pro, AirTags og AirPods 3 på vej. I hvert fald hvis man skal tro tipsteren LeaksApplePro. Det skriver Mspoweruser.com.

Apple AirPods 2 lanceres inden sommer

Apple AirPods 3 ligner forgængeren, AirPods 2, på designet. Det er uvist om der er nogle særlige ændringer i specifikationerne. Dog ventes det, at lydkvaliteten forbedres og forhåbentlig stiger prisen ikke.

Der svirrer også rygter om, at Apple arbejder på andre AirPods-modeller. Blandt andet en AirPods Pro “Lite”. Navnet på denne kunne også blive AirPods SE. Da den forventes at koste mindre end de almindelige AirPods. De vil så formentlig ikke tilbyde støjreduktion, hvilket vil være en af grundene til prisen kan være lavere.

Analytiker: Mere end 100 millioner har et Apple Watch

Tilbage til AirPods 3… Der er ingen oplysninger om en dato for salgsstart eller for den sags skyld dato for Apples event. Men tipster Jon Prosser er optimisk omkring en debut i marts måned. Ligesom prisen heller ikke er afsløret.

Der har også været rygter om, at Apple ville offentliggøre nogle billigere AirPods Max og ARM Macs, men ifølge LeaksApplePro, så vil det ikke ske.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Apple arbejder angiveligt også på en elbil, der måske vil få navnet Apple Car. Du kan læse de seneste rygter om det her.

Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram