Apple lancerer måske AirPods 3 i marts

Apple vil afholde event i marts, hvor de vil lancerer flere nye produkter. Sådan lyder rygterne netop nu. AirPods 3 er på vej sammen med iPad Pro og AirTags.

AirPods
En ny generation af AirPods kan måske være på vej allerede i marts måned. AirPods 3 rygtes at blive afsløret næste måned. (Foto: Florian Schmucker)

Det forlyder netop nu på rygtebørsen, at Apple vil holde event i marts, hvor de vil præsentere flere nye produkter. Der skulle blandt andet være en ny iPad Pro, AirTags og AirPods 3 på vej. I hvert fald hvis man skal tro tipsteren LeaksApplePro. Det skriver Mspoweruser.com.

Apple AirPods 2 lanceres inden sommer

Apple AirPods 3 ligner forgængeren, AirPods 2, på designet. Det er uvist om der er nogle særlige ændringer i specifikationerne. Dog ventes det, at lydkvaliteten forbedres og forhåbentlig stiger prisen ikke.

Der svirrer også rygter om, at Apple arbejder på andre AirPods-modeller. Blandt andet en AirPods Pro “Lite”. Navnet på denne kunne også blive AirPods SE. Da den forventes at koste mindre end de almindelige AirPods. De vil så formentlig ikke tilbyde støjreduktion, hvilket vil være en af grundene til prisen kan være lavere.

Analytiker: Mere end 100 millioner har et Apple Watch

Tilbage til AirPods 3... Der er ingen oplysninger om en dato for salgsstart eller for den sags skyld dato for Apples event. Men tipster Jon Prosser er optimisk omkring en debut i marts måned. Ligesom prisen heller ikke er afsløret.

Der har også været rygter om, at Apple ville offentliggøre nogle billigere AirPods Max og ARM Macs, men ifølge LeaksApplePro, så vil det ikke ske.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Apple arbejder angiveligt også på en elbil, der måske vil få navnet Apple Car. Du kan læse de seneste rygter om det her.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram