Apple lancerer måske AirPods 3 i marts

Apple vil afholde event i marts, hvor de vil lancerer flere nye produkter. Sådan lyder rygterne netop nu. AirPods 3 er på vej sammen med iPad Pro og AirTags.

AirPods
En ny generation af AirPods kan måske være på vej allerede i marts måned. AirPods 3 rygtes at blive afsløret næste måned. (Foto: Florian Schmucker)

Det forlyder netop nu på rygtebørsen, at Apple vil holde event i marts, hvor de vil præsentere flere nye produkter. Der skulle blandt andet være en ny iPad Pro, AirTags og AirPods 3 på vej. I hvert fald hvis man skal tro tipsteren LeaksApplePro. Det skriver Mspoweruser.com.

Apple AirPods 2 lanceres inden sommer

Apple AirPods 3 ligner forgængeren, AirPods 2, på designet. Det er uvist om der er nogle særlige ændringer i specifikationerne. Dog ventes det, at lydkvaliteten forbedres og forhåbentlig stiger prisen ikke.

Der svirrer også rygter om, at Apple arbejder på andre AirPods-modeller. Blandt andet en AirPods Pro “Lite”. Navnet på denne kunne også blive AirPods SE. Da den forventes at koste mindre end de almindelige AirPods. De vil så formentlig ikke tilbyde støjreduktion, hvilket vil være en af grundene til prisen kan være lavere.

Analytiker: Mere end 100 millioner har et Apple Watch

Tilbage til AirPods 3… Der er ingen oplysninger om en dato for salgsstart eller for den sags skyld dato for Apples event. Men tipster Jon Prosser er optimisk omkring en debut i marts måned. Ligesom prisen heller ikke er afsløret.

Der har også været rygter om, at Apple ville offentliggøre nogle billigere AirPods Max og ARM Macs, men ifølge LeaksApplePro, så vil det ikke ske.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Apple arbejder angiveligt også på en elbil, der måske vil få navnet Apple Car. Du kan læse de seneste rygter om det her.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram