7000 mAh - Samsung arbejder på batterimonster

Samsung rygtes at være på vej til at annoncere en telefon med et batteri på hele 7.000. Læs mere om den her.

Samsung Galaxy S21-serien
Samsung Galaxy S21-serien er netop kommet i handlen og selvom de har vilde specifikationer, så er der ingen af disse modeller, som har et batteri på 7.000 mAh. Men Samsung arbejder angiveligt på en telefon, der kommer med et batteri på 7.000 mAh (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på, at lancere en telefon med et 7.000 mAh batteri. Der er formentlig et nyt medlem til Galaxy F-serien. I hvert fald hvis man skal tro Ishan Agarwal.

Samsung tordner frem, men mister førertrøjen

Ifølge rygterne er det formentlig Galaxy F62, vi taler om. Og det virker til, at det er en ret spændende telefon ud fra specifikationerne at dømme.

Foruden det enormt store batteri, så ventes den også at komme med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Frontkamera er på 32 megapixel. Derudover ventes det den har en 6,7 tommer sAMOLED-skærm, Android 11, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm. Telefonen vil måske også komme med en variant, hvor det er Exynos chipset. Det skriver Pocketnow.com.

Modelnummeret er formentlig SM-E625F.

Galaxy F62 vil formentlig komme i to forskellige farvevarianter, der ifølge rygterne er blå og grøn.

TEST: Gigastort - så vild er Samsung Premiere - den nye 4K projektor

Om telefonen vil komme på det danske marked er uvist, men den er spottet på Samsungs indiske support side. Der er heller ikke nogle oplysninger om, hvornår den vil blive annonceret og komme på markedet. Der er i skrivende stund heller ikke oplysninger omkring prissætning eller salgsstart.

Hvis du er interesseret i en anden Samsung-telefon med vilde specifikationer, så har Galaxy S21-serien netop haft salgsstart herhjemme. Så der er rig mulighed for, at finde en interessant Samsung-telefon ud af disse. Læs hvad forskellene er på de tre modeller her.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge mange rygter og spekulationer, vil den næste telefon Samsung lancerer formentlig være Galaxy A52.

Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Apple overvejer high-end iPhone

RYGTER: Apple overvejer en high-high-end iPhone, der skal ligge over Pro og Pro Max.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram