7000 mAh – Samsung arbejder på batterimonster

11

Samsung rygtes at være på vej til at annoncere en telefon med et batteri på hele 7.000. Læs mere om den her.

Samsung Galaxy S21-serien
Samsung Galaxy S21-serien er netop kommet i handlen og selvom de har vilde specifikationer, så er der ingen af disse modeller, som har et batteri på 7.000 mAh. Men Samsung arbejder angiveligt på en telefon, der kommer med et batteri på 7.000 mAh (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på, at lancere en telefon med et 7.000 mAh batteri. Der er formentlig et nyt medlem til Galaxy F-serien. I hvert fald hvis man skal tro Ishan Agarwal.

Samsung tordner frem, men mister førertrøjen

Ifølge rygterne er det formentlig Galaxy F62, vi taler om. Og det virker til, at det er en ret spændende telefon ud fra specifikationerne at dømme.

Foruden det enormt store batteri, så ventes den også at komme med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Frontkamera er på 32 megapixel. Derudover ventes det den har en 6,7 tommer sAMOLED-skærm, Android 11, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm. Telefonen vil måske også komme med en variant, hvor det er Exynos chipset. Det skriver Pocketnow.com.

Modelnummeret er formentlig SM-E625F.

Galaxy F62 vil formentlig komme i to forskellige farvevarianter, der ifølge rygterne er blå og grøn.

TEST: Gigastort – så vild er Samsung Premiere – den nye 4K projektor

Om telefonen vil komme på det danske marked er uvist, men den er spottet på Samsungs indiske support side. Der er heller ikke nogle oplysninger om, hvornår den vil blive annonceret og komme på markedet. Der er i skrivende stund heller ikke oplysninger omkring prissætning eller salgsstart.

Hvis du er interesseret i en anden Samsung-telefon med vilde specifikationer, så har Galaxy S21-serien netop haft salgsstart herhjemme. Så der er rig mulighed for, at finde en interessant Samsung-telefon ud af disse. Læs hvad forskellene er på de tre modeller her.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge mange rygter og spekulationer, vil den næste telefon Samsung lancerer formentlig være Galaxy A52.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer