7000 mAh - Samsung arbejder på batterimonster

Samsung rygtes at være på vej til at annoncere en telefon med et batteri på hele 7.000. Læs mere om den her.

Samsung Galaxy S21-serien
Samsung Galaxy S21-serien er netop kommet i handlen og selvom de har vilde specifikationer, så er der ingen af disse modeller, som har et batteri på 7.000 mAh. Men Samsung arbejder angiveligt på en telefon, der kommer med et batteri på 7.000 mAh (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på, at lancere en telefon med et 7.000 mAh batteri. Der er formentlig et nyt medlem til Galaxy F-serien. I hvert fald hvis man skal tro Ishan Agarwal.

Samsung tordner frem, men mister førertrøjen

Ifølge rygterne er det formentlig Galaxy F62, vi taler om. Og det virker til, at det er en ret spændende telefon ud fra specifikationerne at dømme.

Foruden det enormt store batteri, så ventes den også at komme med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Frontkamera er på 32 megapixel. Derudover ventes det den har en 6,7 tommer sAMOLED-skærm, Android 11, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm. Telefonen vil måske også komme med en variant, hvor det er Exynos chipset. Det skriver Pocketnow.com.

Modelnummeret er formentlig SM-E625F.

Galaxy F62 vil formentlig komme i to forskellige farvevarianter, der ifølge rygterne er blå og grøn.

TEST: Gigastort - så vild er Samsung Premiere - den nye 4K projektor

Om telefonen vil komme på det danske marked er uvist, men den er spottet på Samsungs indiske support side. Der er heller ikke nogle oplysninger om, hvornår den vil blive annonceret og komme på markedet. Der er i skrivende stund heller ikke oplysninger omkring prissætning eller salgsstart.

Hvis du er interesseret i en anden Samsung-telefon med vilde specifikationer, så har Galaxy S21-serien netop haft salgsstart herhjemme. Så der er rig mulighed for, at finde en interessant Samsung-telefon ud af disse. Læs hvad forskellene er på de tre modeller her.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge mange rygter og spekulationer, vil den næste telefon Samsung lancerer formentlig være Galaxy A52.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram