7000 mAh – Samsung arbejder på batterimonster

Samsung rygtes at være på vej til at annoncere en telefon med et batteri på hele 7.000. Læs mere om den her.

Samsung Galaxy S21-serien
Samsung Galaxy S21-serien er netop kommet i handlen og selvom de har vilde specifikationer, så er der ingen af disse modeller, som har et batteri på 7.000 mAh. Men Samsung arbejder angiveligt på en telefon, der kommer med et batteri på 7.000 mAh (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på, at lancere en telefon med et 7.000 mAh batteri. Der er formentlig et nyt medlem til Galaxy F-serien. I hvert fald hvis man skal tro Ishan Agarwal.

Samsung tordner frem, men mister førertrøjen

Ifølge rygterne er det formentlig Galaxy F62, vi taler om. Og det virker til, at det er en ret spændende telefon ud fra specifikationerne at dømme.

Foruden det enormt store batteri, så ventes den også at komme med et quadkamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Frontkamera er på 32 megapixel. Derudover ventes det den har en 6,7 tommer sAMOLED-skærm, Android 11, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm. Telefonen vil måske også komme med en variant, hvor det er Exynos chipset. Det skriver Pocketnow.com.

Modelnummeret er formentlig SM-E625F.

Galaxy F62 vil formentlig komme i to forskellige farvevarianter, der ifølge rygterne er blå og grøn.

TEST: Gigastort – så vild er Samsung Premiere – den nye 4K projektor

Om telefonen vil komme på det danske marked er uvist, men den er spottet på Samsungs indiske support side. Der er heller ikke nogle oplysninger om, hvornår den vil blive annonceret og komme på markedet. Der er i skrivende stund heller ikke oplysninger omkring prissætning eller salgsstart.

Hvis du er interesseret i en anden Samsung-telefon med vilde specifikationer, så har Galaxy S21-serien netop haft salgsstart herhjemme. Så der er rig mulighed for, at finde en interessant Samsung-telefon ud af disse. Læs hvad forskellene er på de tre modeller her.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Ifølge mange rygter og spekulationer, vil den næste telefon Samsung lancerer formentlig være Galaxy A52.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram