Gratis datastreaming for YouSee’s mobilkunder – på egne tjenester

Har du mobilabonnement fra YouSee, kan du nu streame film, serier og musik via YouSee’s apps uden du bruger af din mobildata.

YouSee butik
Bruger du YouSee’s egne tjenester kan du streame fra mobilen uden det trækker fra din datapakke (Foto: MereMobil.dk)

Der streames mere end nogensinde før. Faktisk streamer danskerne hver dag i gennemsnit 5 timer og 40 minutter fordelt på live-tv, film, serier og musik.

Denne tendens kan YouSee også se i deres kunders forbrug og derfor er de klar til, at give kunderne “gratis data” ved brug af selskabets egne apps. Så hvis du er YouSee-kunde og bruger YouSee Musik, YouSee TV & Film, Mit YouSee og mobilsvarer, så kan du streame fra din mobil eller iPad/tablet uden at du din datapakke belastes af det data du trækker.

ANMELDELSE: YouTv er genialt men har udfordringer

-”Vi gav i sommer vores kunder fri data, og det kan vi se, at de virkelig benyttede sig af. Især kunne vi se, at brugen af YouSee Musik og YouSee TV & Film steg markant. Derfor gør vi det nu muligt at bruge alle YouSees apps uden at bruge af den samlede datamængde, når man har et YouSee mobilabonnement,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee i en pressemeddelelse.

Bruger du din mobil eller tablet til at streame tv eller musik via og ikke er tilsluttet Wi-Fi, kan det gå hurtigt med at få brugt en masse mobildata. Hvis du via din smartphone eksempelvis streamer en film en time om dagen, så vil du bruge omkring 30 GB data om måneden. Mens én times musikstreaming dagligt løber op i 2,5 GB data om måneden.

-”Danskerne har længe haft et stort streamingforbrug, og vi kan se, at vores kunder i højere grad benytter sig af streaming på mobilen i deres hverdag. I de kommende ferieperioder vil mange af os fortsat holde ferie i Danmark, og nu kan YouSee’s mobilkunder streame deres favorithits, følge deres yndlingshold eller binge alle de serier, de lyster uden at bekymre sig om dataforbruget – også når de er i bil eller sommerhus rundt omkring i Danmark,” siger Jacob Mortensen.

YouSee reducerer priserne og gør klar til 5G

Og der er masser af indhold at give sig i kast med på YouSee’s apps. Faktisk giver YouSee Musik adgang til mere end 65 millioner musiknumre, mens YouSee TV & Film-appen giver adgang til masser af live-tv, film og serier.

Du kan se nærmere på de forskellige mobilabonnementer hos YouSee her Sponseret link.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

YouSee oplyser i pressemeddelelsen: -“Når man bruger YouSee-apps på sin telefon eller iPad/tablet, bruger man ikke data. Den fri data gælder ikke brug af radiotjenester i YouSee Musik appen. Overskrides den inkluderede datamængde i et abonnement, nedsættes hastigheden ved brug af mobildata. I så fald nedsættes hastigheden også til brug af YouSee-apps.”

HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram