Gratis datastreaming for YouSee's mobilkunder - på egne tjenester

Har du mobilabonnement fra YouSee, kan du nu streame film, serier og musik via YouSee's apps uden du bruger af din mobildata.

YouSee butik
Bruger du YouSee's egne tjenester kan du streame fra mobilen uden det trækker fra din datapakke (Foto: MereMobil.dk)

Der streames mere end nogensinde før. Faktisk streamer danskerne hver dag i gennemsnit 5 timer og 40 minutter fordelt på live-tv, film, serier og musik.

Denne tendens kan YouSee også se i deres kunders forbrug og derfor er de klar til, at give kunderne "gratis data" ved brug af selskabets egne apps. Så hvis du er YouSee-kunde og bruger YouSee Musik, YouSee TV & Film, Mit YouSee og mobilsvarer, så kan du streame fra din mobil eller iPad/tablet uden at du din datapakke belastes af det data du trækker.

ANMELDELSE: YouTv er genialt men har udfordringer

-”Vi gav i sommer vores kunder fri data, og det kan vi se, at de virkelig benyttede sig af. Især kunne vi se, at brugen af YouSee Musik og YouSee TV & Film steg markant. Derfor gør vi det nu muligt at bruge alle YouSees apps uden at bruge af den samlede datamængde, når man har et YouSee mobilabonnement,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee i en pressemeddelelse.

Bruger du din mobil eller tablet til at streame tv eller musik via og ikke er tilsluttet Wi-Fi, kan det gå hurtigt med at få brugt en masse mobildata. Hvis du via din smartphone eksempelvis streamer en film en time om dagen, så vil du bruge omkring 30 GB data om måneden. Mens én times musikstreaming dagligt løber op i 2,5 GB data om måneden.

-”Danskerne har længe haft et stort streamingforbrug, og vi kan se, at vores kunder i højere grad benytter sig af streaming på mobilen i deres hverdag. I de kommende ferieperioder vil mange af os fortsat holde ferie i Danmark, og nu kan YouSee’s mobilkunder streame deres favorithits, følge deres yndlingshold eller binge alle de serier, de lyster uden at bekymre sig om dataforbruget - også når de er i bil eller sommerhus rundt omkring i Danmark,” siger Jacob Mortensen.

YouSee reducerer priserne og gør klar til 5G

Og der er masser af indhold at give sig i kast med på YouSee's apps. Faktisk giver YouSee Musik adgang til mere end 65 millioner musiknumre, mens YouSee TV & Film-appen giver adgang til masser af live-tv, film og serier.

Du kan se nærmere på de forskellige mobilabonnementer hos YouSee her %%%%.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

YouSee oplyser i pressemeddelelsen: -"Når man bruger YouSee-apps på sin telefon eller iPad/tablet, bruger man ikke data. Den fri data gælder ikke brug af radiotjenester i YouSee Musik appen. Overskrides den inkluderede datamængde i et abonnement, nedsættes hastigheden ved brug af mobildata. I så fald nedsættes hastigheden også til brug af YouSee-apps."

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
YouSee mister igen TV-kunder – er du en af dem?

Endnu engang mistede kabel-TV forretningen i Nuuday kunder.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram