Din iPhone skruer ikke længere automatisk ned for lyden

En af nyhederne i iOS 14.4 er, at Apple ikke længere bestemmer hvor høj volumen du har på dine enheder.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max er nogle af de mange modeller, som altså kan opdateres til iOS 14.4 (Foto: MereMobil.dk)

Hører du meget musik på din iPhone og elsker at have det lidt højt, så har du formentlig lagt mærke til, at lydstyrken pludselig kan blive lavere. Dette sker helt automatisk for at beskytte din hørelse. Altså en funktion Apple har lavet, der skal sørge for at din hørelse ikke tager skade, når du for længe hører høj musik.

Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

Der er dog mange brugere, som har været irriteret over funktionen. Derfor har Apple nu i iOS 14.4-opdateringen ændret dette. Det betyder, at der ikke længere reduceres i lydstyrken automatisk. I stedet kommer der nu en “besked” om, at lydstyrken skal reduceres for at passe på hørelsen. 

Dermed bestemmer du altså selv over lydstyrken på din musik. På nuværende tidspunkt er det umiddelbart ikke muligt at slippe for advarslen, men det kan være det kommer i en fremtidig opdatering.

Der er formentlig også nogle, som vil sætte pris på, at de stadigvæk advares om, at de er blevet udsat for alt for høj musik for længe.

Store rettelser til iPhone-tastaturet - hent iOS 14.4.

Hvis du ikke allerede har downloadet iOS 14.4, kan du søge manuelt efter den på din enhed. Det gør du ved, at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her kan du så se om telefonen er ajour eller der er en opdatering klar til din enhed.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Allerede i december var det fremme, hvilke enheder iOS 15 måske siger farvel til. Med farvel menes, at de modeller ikke vil understøtte iOS 15. Om dette holder stik er uvist, da det altså på nuværende tidspunkt er rygter og spekulationer. 

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram