Din iPhone skruer ikke længere automatisk ned for lyden

En af nyhederne i iOS 14.4 er, at Apple ikke længere bestemmer hvor høj volumen du har på dine enheder.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max er nogle af de mange modeller, som altså kan opdateres til iOS 14.4 (Foto: MereMobil.dk)

Hører du meget musik på din iPhone og elsker at have det lidt højt, så har du formentlig lagt mærke til, at lydstyrken pludselig kan blive lavere. Dette sker helt automatisk for at beskytte din hørelse. Altså en funktion Apple har lavet, der skal sørge for at din hørelse ikke tager skade, når du for længe hører høj musik.

Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

Der er dog mange brugere, som har været irriteret over funktionen. Derfor har Apple nu i iOS 14.4-opdateringen ændret dette. Det betyder, at der ikke længere reduceres i lydstyrken automatisk. I stedet kommer der nu en “besked” om, at lydstyrken skal reduceres for at passe på hørelsen. 

Dermed bestemmer du altså selv over lydstyrken på din musik. På nuværende tidspunkt er det umiddelbart ikke muligt at slippe for advarslen, men det kan være det kommer i en fremtidig opdatering.

Der er formentlig også nogle, som vil sætte pris på, at de stadigvæk advares om, at de er blevet udsat for alt for høj musik for længe.

Store rettelser til iPhone-tastaturet - hent iOS 14.4.

Hvis du ikke allerede har downloadet iOS 14.4, kan du søge manuelt efter den på din enhed. Det gør du ved, at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her kan du så se om telefonen er ajour eller der er en opdatering klar til din enhed.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Allerede i december var det fremme, hvilke enheder iOS 15 måske siger farvel til. Med farvel menes, at de modeller ikke vil understøtte iOS 15. Om dette holder stik er uvist, da det altså på nuværende tidspunkt er rygter og spekulationer. 

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram