Din iPhone skruer ikke længere automatisk ned for lyden

En af nyhederne i iOS 14.4 er, at Apple ikke længere bestemmer hvor høj volumen du har på dine enheder.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max er nogle af de mange modeller, som altså kan opdateres til iOS 14.4 (Foto: MereMobil.dk)

Hører du meget musik på din iPhone og elsker at have det lidt højt, så har du formentlig lagt mærke til, at lydstyrken pludselig kan blive lavere. Dette sker helt automatisk for at beskytte din hørelse. Altså en funktion Apple har lavet, der skal sørge for at din hørelse ikke tager skade, når du for længe hører høj musik.

Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

Der er dog mange brugere, som har været irriteret over funktionen. Derfor har Apple nu i iOS 14.4-opdateringen ændret dette. Det betyder, at der ikke længere reduceres i lydstyrken automatisk. I stedet kommer der nu en “besked” om, at lydstyrken skal reduceres for at passe på hørelsen. 

Dermed bestemmer du altså selv over lydstyrken på din musik. På nuværende tidspunkt er det umiddelbart ikke muligt at slippe for advarslen, men det kan være det kommer i en fremtidig opdatering.

Der er formentlig også nogle, som vil sætte pris på, at de stadigvæk advares om, at de er blevet udsat for alt for høj musik for længe.

Store rettelser til iPhone-tastaturet – hent iOS 14.4.

Hvis du ikke allerede har downloadet iOS 14.4, kan du søge manuelt efter den på din enhed. Det gør du ved, at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her kan du så se om telefonen er ajour eller der er en opdatering klar til din enhed.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Allerede i december var det fremme, hvilke enheder iOS 15 måske siger farvel til. Med farvel menes, at de modeller ikke vil understøtte iOS 15. Om dette holder stik er uvist, da det altså på nuværende tidspunkt er rygter og spekulationer. 

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram