Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

KORT NYT: Apple har netop afsløret nye facts i forbindelse med fremlæggelsen af et rekordregnskab. Milepælen på 1 milliarder aktive iPhone-brugere er nået.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max der her ses på billedet har været utrolig populære i de sidste tre måneder af 2020 - både på det danske og internationale marked (Foto: MereMobil.dk)

Apple sendte iPhone 12-serien på markedet i efteråret. Faktisk en måneds tid senere end de ellers har haft for vane. Det til trods har iPhone 12-serien haft et rekordsalg. Det afslører officielle tal fra Apple, da de netop har offentliggjort kvartalsregnskabet. 

Kineserne hjalp Apple frem til milepæl

Tim Cook oplyste ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at de nu har passeret 1 milliarder aktive iPhones. Samlet set er der mere end 1,65 milliarder aktive Apple-enheder i drift på verdensplan. Disse tæller iPods, iPads, Apple Watch og Mac-computere.

Det nye regnskab viste også, at Apple i de sidste tre måneder af 2020 har solgt flere iPhones end de tidligere har gjort på ét kvartal.

Særligt pro-modellerne i iPhone 12-serien har været populære. Apple offentliggør dog ikke specifikke salgstal. Derfor vides det ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller. 

Salget af iPhones på det danske marked har været rigtig godt i 2020. Du kan her se listen over de mest solgte telefoner i 2020.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Apple oplevede også et rekordantal af opkald via FaceTime i løbet af julen i 2020. Faktisk det højeste nogensinde. Dette skyldes formentlig både, at mange lande har en masse restriktioner pga. coronapandemien og derfor begrænser at ses fysisk, mens det selvfølgelig også hænger samme med antallet af aktive iPhones er højere end nogensinde før.

Tim Cook oplyste ikke, hvor mange FaceTime opkald, som der var fortaget i løbet af julen 2020.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Apple kører forskudt regnskabsår og derfor dækker det netop offentliggjorte kvartalsregnskab, månederne oktober, november og december, 1. kvartal rent regnskabsmæssigt.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram