Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

20

KORT NYT: Apple har netop afsløret nye facts i forbindelse med fremlæggelsen af et rekordregnskab. Milepælen på 1 milliarder aktive iPhone-brugere er nået.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max der her ses på billedet har været utrolig populære i de sidste tre måneder af 2020 – både på det danske og internationale marked (Foto: MereMobil.dk)

Apple sendte iPhone 12-serien på markedet i efteråret. Faktisk en måneds tid senere end de ellers har haft for vane. Det til trods har iPhone 12-serien haft et rekordsalg. Det afslører officielle tal fra Apple, da de netop har offentliggjort kvartalsregnskabet. 

Kineserne hjalp Apple frem til milepæl

Tim Cook oplyste ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at de nu har passeret 1 milliarder aktive iPhones. Samlet set er der mere end 1,65 milliarder aktive Apple-enheder i drift på verdensplan. Disse tæller iPods, iPads, Apple Watch og Mac-computere.

Det nye regnskab viste også, at Apple i de sidste tre måneder af 2020 har solgt flere iPhones end de tidligere har gjort på ét kvartal.

Særligt pro-modellerne i iPhone 12-serien har været populære. Apple offentliggør dog ikke specifikke salgstal. Derfor vides det ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller. 

Salget af iPhones på det danske marked har været rigtig godt i 2020. Du kan her se listen over de mest solgte telefoner i 2020.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Apple oplevede også et rekordantal af opkald via FaceTime i løbet af julen i 2020. Faktisk det højeste nogensinde. Dette skyldes formentlig både, at mange lande har en masse restriktioner pga. coronapandemien og derfor begrænser at ses fysisk, mens det selvfølgelig også hænger samme med antallet af aktive iPhones er højere end nogensinde før.

Tim Cook oplyste ikke, hvor mange FaceTime opkald, som der var fortaget i løbet af julen 2020.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Apple kører forskudt regnskabsår og derfor dækker det netop offentliggjorte kvartalsregnskab, månederne oktober, november og december, 1. kvartal rent regnskabsmæssigt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer