Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

KORT NYT: Apple har netop afsløret nye facts i forbindelse med fremlæggelsen af et rekordregnskab. Milepælen på 1 milliarder aktive iPhone-brugere er nået.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max der her ses på billedet har været utrolig populære i de sidste tre måneder af 2020 – både på det danske og internationale marked (Foto: MereMobil.dk)

Apple sendte iPhone 12-serien på markedet i efteråret. Faktisk en måneds tid senere end de ellers har haft for vane. Det til trods har iPhone 12-serien haft et rekordsalg. Det afslører officielle tal fra Apple, da de netop har offentliggjort kvartalsregnskabet. 

Kineserne hjalp Apple frem til milepæl

Tim Cook oplyste ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at de nu har passeret 1 milliarder aktive iPhones. Samlet set er der mere end 1,65 milliarder aktive Apple-enheder i drift på verdensplan. Disse tæller iPods, iPads, Apple Watch og Mac-computere.

Det nye regnskab viste også, at Apple i de sidste tre måneder af 2020 har solgt flere iPhones end de tidligere har gjort på ét kvartal.

Særligt pro-modellerne i iPhone 12-serien har været populære. Apple offentliggør dog ikke specifikke salgstal. Derfor vides det ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller. 

Salget af iPhones på det danske marked har været rigtig godt i 2020. Du kan her se listen over de mest solgte telefoner i 2020.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Apple oplevede også et rekordantal af opkald via FaceTime i løbet af julen i 2020. Faktisk det højeste nogensinde. Dette skyldes formentlig både, at mange lande har en masse restriktioner pga. coronapandemien og derfor begrænser at ses fysisk, mens det selvfølgelig også hænger samme med antallet af aktive iPhones er højere end nogensinde før.

Tim Cook oplyste ikke, hvor mange FaceTime opkald, som der var fortaget i løbet af julen 2020.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Apple kører forskudt regnskabsår og derfor dækker det netop offentliggjorte kvartalsregnskab, månederne oktober, november og december, 1. kvartal rent regnskabsmæssigt.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram