Apple har 1 milliarder aktive iPhone-brugere

KORT NYT: Apple har netop afsløret nye facts i forbindelse med fremlæggelsen af et rekordregnskab. Milepælen på 1 milliarder aktive iPhone-brugere er nået.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max der her ses på billedet har været utrolig populære i de sidste tre måneder af 2020 – både på det danske og internationale marked (Foto: MereMobil.dk)

Apple sendte iPhone 12-serien på markedet i efteråret. Faktisk en måneds tid senere end de ellers har haft for vane. Det til trods har iPhone 12-serien haft et rekordsalg. Det afslører officielle tal fra Apple, da de netop har offentliggjort kvartalsregnskabet. 

Kineserne hjalp Apple frem til milepæl

Tim Cook oplyste ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet, at de nu har passeret 1 milliarder aktive iPhones. Samlet set er der mere end 1,65 milliarder aktive Apple-enheder i drift på verdensplan. Disse tæller iPods, iPads, Apple Watch og Mac-computere.

Det nye regnskab viste også, at Apple i de sidste tre måneder af 2020 har solgt flere iPhones end de tidligere har gjort på ét kvartal.

Særligt pro-modellerne i iPhone 12-serien har været populære. Apple offentliggør dog ikke specifikke salgstal. Derfor vides det ikke, hvordan salget er fordelt på de forskellige modeller. 

Salget af iPhones på det danske marked har været rigtig godt i 2020. Du kan her se listen over de mest solgte telefoner i 2020.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Apple oplevede også et rekordantal af opkald via FaceTime i løbet af julen i 2020. Faktisk det højeste nogensinde. Dette skyldes formentlig både, at mange lande har en masse restriktioner pga. coronapandemien og derfor begrænser at ses fysisk, mens det selvfølgelig også hænger samme med antallet af aktive iPhones er højere end nogensinde før.

Tim Cook oplyste ikke, hvor mange FaceTime opkald, som der var fortaget i løbet af julen 2020.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Apple kører forskudt regnskabsår og derfor dækker det netop offentliggjorte kvartalsregnskab, månederne oktober, november og december, 1. kvartal rent regnskabsmæssigt.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram