Rigtig godt nytår – fra MereMobil.dk

4

2020 lakker så småt mod enden og vi hilser 2021 velkomment og håber, at det bringer en masse godt med sig. MereMobil.dk ønsker godt nytår.

Godt nytår (Foto: Pixabay.com / MAKY_OREL )
Godt nytår (Foto: Pixabay.com / MAKY_OREL )

Det er ved at være slut med 2020. Et år mange havde set frem til fordi det var et nyt årti, men det hele blev markant anderledes.

Vi er nu ved sidste dag i 2020 og det er en dag, som normalt betyder lidt festivitas for de fleste af os. Mange har dog ændret planer i aften.

MereMobil.dk har ligesom de fleste andre også haft et omtumlet 2020, hvor der har skulle arbejdes hjemmefra samtidig med, at den har stået på hjemmeskole, pasning og børn om benene. Det til trods forsøger vi at holde MereMobil.dk så opdateret som muligt med de mest interessante nyheder fra mobilbranchen. Særligt de der vedrører det danske marked.

I år fyldte MereMobil.dk 7 år, men vi håber der er plads til os mange flere år. Vi takker mange gange for din opbakning og interesse i det forgangne år.

Her på MereMobil.dk vil vi benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig god og dejlig nytårsaften, samt takke for det forgangne år.

Et spændende 2021 venter…

Godt nytår (Foto: Pixabay.com)
Godt nytår. Vi håber på, at 2021 bliver endnu mere fantastisk og spændende i mobilbranchen end 2020 har været (Foto: Pixabay.com)

Der er allerede på nuværende tidspunkt flere rygter ude om, hvad vi kan forvente i 2021. Derfor er forventningerne også, at det næste år vil blive mindst lige så spændende som 2020 har været.

Der er mange rygter om Samsung Galaxy S21-serien, der ventes at blive offentliggjort allerede i januar 2021. Så det tyder på, at det er lige på og hårdt med de spændende lanceringer i 2021.

Store events som Mobile World Congress, IFA m.m. blev aflyst i 2020. Og vi forventer heller ikke, at disse bliver en realitet i 2021 – selvom Mobile World Congress er udskudt til sommer. I hvert fald vil det nok næppe blive med så mange deltagende som i 2019 og de tidligere år.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

CES-messen i januar bliver ”online” – og den og Samsung Galaxy S21’s Unpacked-event er noget af det første, at vi på MereMobil.dk vil dække i 2021.

Men nu skal lyde ønsket om et godt nytår, samt et lykkebringende nyt år herfra.

Mange hilsner fra John G. og alle på og omkring MereMobil.dk

Mere til historien

Hvis du ikke allerede har stemt, så er det ikke for sent endnu. Du kan nemlig stadigvæk nå at afgive din stemme i afstemningen om ”Årets Mobil 2020”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer