OnePlus 9 kommer i hele tre udgaver

0

Rygterne svirrer om, at OnePlus vil afsløre OnePlus 9-serien tidligt i 2021. Og det forlyder der vil komme tre modeller i OnePlus 9-serien.

OnePlus 8T
OnePlus 8T er den nyeste i (Foto: OnePlus)

Hvis man skal tro de mange rygter, som florerer rundt på internettet, så arbejder OnePlus på OnePlus 9-serien. Og den vil angiveligt blive afsløret tidligere på året end de har for vane.

Det ventes, at OnePlus 9-serien vil blive fremvist for offentligheden i marts 2021.

ANMELDELSE: OnePlus 8T er en topmodel til den helt rigtige pris

Forventningerne til den kinesiske producent er, at de vil lancere de to nye modeller OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

OnePlus 8T kom ikke i en ”Pro-model”, men det gør OnePlus 9 tilsyneladende.

Der arbejdes desuden, ifølge rygterne, på en tredje OnePlus 9-model. Denne kan få navnet OnePlus 9E. Det skriver Pocketnow.com. Alt dette er endnu blot rygter og spekulationer. De seneste rygter stammer fra Twitter-brugeren Max Jambor.

Dermed ser det altså ud til, at OnePlus vil gøre lidt ala Samsung, som også har lanceret en ”e-model” af deres Galaxy S10. Telefonen var formentlig ikke en succes, da Samsung siden hen ikke har lanceret en e-model i fx Galaxy S20-serien.

TEST: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Hvordan OnePlus præcis gør i forhold til prissætning osv. med en ”e-model”, er endnu uvist. Men det ser altså ud til, at OnePlus sætter turbo på i forhold til produkter.

I år har OnePlus som bekendt lanceret Nord-serien, som på nuværende tidspunkt tæller tre budgetvenlige smartphone-modeller. Og endnu en rygtes at være på vej.

OnePlus Nord SE på vej med 65 watt opladning

Vi er spændt på, hvad det ender med. Men vi bliver helt sikkert klogere i løbet af de kommende måneder. Lanceringen ventes som tidligere nævnt at blive i løbet af marts 2021.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

OnePlus har tidligere været kendte som “value-for-money”, hvilket OnePlus Nord var et eksempel på i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer