OnePlus 9 kommer i hele tre udgaver

Rygterne svirrer om, at OnePlus vil afsløre OnePlus 9-serien tidligt i 2021. Og det forlyder der vil komme tre modeller i OnePlus 9-serien.

OnePlus 8T
OnePlus 8T er den nyeste i (Foto: OnePlus)

Hvis man skal tro de mange rygter, som florerer rundt på internettet, så arbejder OnePlus på OnePlus 9-serien. Og den vil angiveligt blive afsløret tidligere på året end de har for vane.

Det ventes, at OnePlus 9-serien vil blive fremvist for offentligheden i marts 2021.

ANMELDELSE: OnePlus 8T er en topmodel til den helt rigtige pris

Forventningerne til den kinesiske producent er, at de vil lancere de to nye modeller OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

OnePlus 8T kom ikke i en ”Pro-model”, men det gør OnePlus 9 tilsyneladende.

Der arbejdes desuden, ifølge rygterne, på en tredje OnePlus 9-model. Denne kan få navnet OnePlus 9E. Det skriver Pocketnow.com. Alt dette er endnu blot rygter og spekulationer. De seneste rygter stammer fra Twitter-brugeren Max Jambor.

Dermed ser det altså ud til, at OnePlus vil gøre lidt ala Samsung, som også har lanceret en ”e-model” af deres Galaxy S10. Telefonen var formentlig ikke en succes, da Samsung siden hen ikke har lanceret en e-model i fx Galaxy S20-serien.

TEST: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Hvordan OnePlus præcis gør i forhold til prissætning osv. med en ”e-model”, er endnu uvist. Men det ser altså ud til, at OnePlus sætter turbo på i forhold til produkter.

I år har OnePlus som bekendt lanceret Nord-serien, som på nuværende tidspunkt tæller tre budgetvenlige smartphone-modeller. Og endnu en rygtes at være på vej.

OnePlus Nord SE på vej med 65 watt opladning

Vi er spændt på, hvad det ender med. Men vi bliver helt sikkert klogere i løbet af de kommende måneder. Lanceringen ventes som tidligere nævnt at blive i løbet af marts 2021.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

OnePlus har tidligere været kendte som "value-for-money", hvilket OnePlus Nord var et eksempel på i år.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram