Officielle billeder af Galaxy Buds Pro lækket

2

Samsung er angiveligt på vej med Galaxy Buds Pro. De er endnu ikke offentliggjort, men nu er billeder lækket. Se billederne af Galaxy Buds Pro her.

Det der ventes at være Samsung Galaxy Buds Pro er afsløret i en violet farve (Kilde: Evan Blass / Voice)
Det der ventes at være Samsung Galaxy Buds Pro er afsløret i en violet farve (Kilde: Evan Blass / Voice)

Evan Blass er klar med et læk af nogle nye billeder af det som ventes at være Galaxy Buds Pro. Det nye headset fra Samsung.

Billederne viser Galaxy Buds Pro i en violet farve.

OFFICIELT: Her er Samsung Galaxy Buds Pro

Headsettet har allerede fået godkendelsen – den såkaldte FCC certification, men det har endnu været uvist, hvordan headsettet ville se ud. Og det er fortsat uvist, hvornår det officielt præsenteres.

Det kan måske tyde på, at Buds Pro vil blive offentliggjort samtidig med Samsung Galaxy S21. Denne forventes at blive afsløret for offentligheden den 14. januar 2021.

Derfor kan vi nok også forvente en violet variant af Galaxy S21. Samsung har i hvert fald for vane at lancere headsets og smartphones som matcher.

Samsung Galaxy S21-serien lækket og detaljer afsløret

I forhold til Galaxy Buds Live er der lidt små ændringer i designet, men etuiet ligner det du kender fra Galaxy Buds Live. Derudover ventes det, at headsettet kommer med aktiv støjreduktion, samt forbedringer på både batteritiden og mikronen.

Der er ikke afsløret andre detaljer på nuværende tidspunkt, derfor er pris, salgsstart med videre også fortsat ukendt. Evan Blass mener dog ikke, at de vil erstatte forgængeren, men Samsung vil måske i stedet sætte prisen ned på de ”gamle”, så Samsung har på flere prispunkter inden for headsets.

Mere til historien

Det er uvist om Galaxy Buds Pro også har en højere IP-rating end forgængeren.

Læs også:
Samsung Galaxy S21 kommer med Galaxy Buds

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer