Samsung Galaxy S21 kommer med Galaxy Buds

23

RYGTE: Den næste Galaxy i rækken rygtes til at komme bundled med Samsung Galaxy Buds Beyond.

Galaxy Buds+ bundle Galaxy S20
Samsung har tidligere i nogle lande inkluderet Galaxy Buds+ med Galaxy S20+ og S20 Ultra. Nu forlyder det, at der kommer Galaxy Buds Beyond med til Galaxy S21 (Foto: MereMobil.dk)

Det rygtes at den kommende Samsung Galaxy S21 vil komme med true wireless headsettet Galaxy Buds med i æsken, skriver Android Central.

Samsung stopper derfor med at inkludere deres AKG-høretelefoner, som tidligere har fulgt med i æsken. Erstatningen bliver Samsung Galaxy Buds Beyond, forlyder det.

Vi kender Galaxy Buds som Samsungs svar på AirPods.

Det lader til, at Samsung vil toppe Apple og flere andre konkurrenter, ved at vedlægge et fedt headset i kassen.

Rygtet stammer fra en rapport som Android Central refererer til. Denne fortæller, at det vil blive de kommende Samsung Galaxy Buds Beyond, der kommer i æsken til Galaxy S21. Derfor kan dette blive en yderst attraktiv deal.

I øjeblikket ser vi en intensiv konkurrence på flagskibsmarkedet med smartphones i den høje ende. Derfor vil Samsungs mulige træk kunne tiltrække flere kunder, som vil have mere værdi for pengene.

Prisen på Samsung Galaxy S21 ventes at ramme de samme priser som hidtil, men vil nu give mere ‘value for money’. Det ventes stadig, at den kommende Galaxy S21 lander i begyndelsen af 2021.

Samsung har tidligere inkluderes et par Galaxy Buds, men det har kun været ved særlige lejligheder som forudbestillinger inden for et bestemt tidsrum. Om det også er tilfældet denne gang, vides ikke.

ANMELDELSE: Galaxy Buds+ er markant bedre end Galaxy Buds

VIDEO: Galaxy-duel

Mere til historien

Tidligere på måneden kunne vi berette rygter om den kommende Snapdragon 975, som også ventes at være processoren i den kommende Samsung Galaxy S21 – i hvert fald på nogle markedsområder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer