iOS 14-fejl giver besked-problemer på iPhones

iPhone-brugere er ramt af en fejl, hvor de ikke får notifikationer, hvis de modtager en ny besked. Fejlen er umiddelbart periodisk og berører ikke alle.

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max med iOS 14 installeret (Foto: MereMobil.dk)

Det er mere end en måned siden, at Apple frigav deres seneste softwareopdatering, der hedder iOS 14.2. Det til trods for, at der er en fejl i softwaren, som relaterer sig til iMessage og SMS-beskeder. Denne har været der i mindst en måneds tid og er altså formentlig kommet med iOS 14.2 opdateringen. Det skriver Pocketnow.com.

iOS 14.2 skyld i batteriproblemer på iPhone og iPad

Fejlen er, at modtageren ikke altid får en notifikation om, at der er kommet en besked. Det kan være beskeden ikke vises eller beskeder der ikke dukker op. Fejlen er ikke konstant ligesom det heller ikke er alle brugere, der er ramt af fejlen. Det før formentlig også, at den er sværere at finde.

Apple er på vej med en ny opdatering, iOS 14.3, som forventes at blive frigivet i denne uge. Dog ser det ikke ud til, at man skal glæde sig for tidligt i forhold til om problemet løses. Betatestere rapporterer nemlig, at fejlen fortsat er i iOS 14.3.

Fejlen har vist sig på den nye iPhone 12-serie, men også på ældre enheder. Derfor ventes det iOS 14.2 bærer skylden, men fejlen virker til at ramme nogle og ikke alle. Ligesom den generelt virker periodisk.

Nu kan du dele in-app køb og abonnementer på iPhone og iPad

I diverse forums forsøger brugere, at finde nogle ”workarounds”, så de kan komme udenom problemet, mens de venter på en ny opdatering. Nogle mener, at det virker at slå Beskeder fra på en Mac. Mens andre mener problemet ”kun” forekommer på kontakter, der er ”pinned” (fastgør) og ikke længere er et problem, hvis de frigøres.

Har du oplevet problemer med at modtage beskeder? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis fejlen ikke er softwarerelateret, så kan den måske være afhængig af teleselskabet. Det skriver Wccftech.com.

Læs også:
Årets mobil 2020 – stem på din favorit!

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram