iOS 14-fejl giver besked-problemer på iPhones

iPhone-brugere er ramt af en fejl, hvor de ikke får notifikationer, hvis de modtager en ny besked. Fejlen er umiddelbart periodisk og berører ikke alle.

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max med iOS 14 installeret (Foto: MereMobil.dk)

Det er mere end en måned siden, at Apple frigav deres seneste softwareopdatering, der hedder iOS 14.2. Det til trods for, at der er en fejl i softwaren, som relaterer sig til iMessage og SMS-beskeder. Denne har været der i mindst en måneds tid og er altså formentlig kommet med iOS 14.2 opdateringen. Det skriver Pocketnow.com.

iOS 14.2 skyld i batteriproblemer på iPhone og iPad

Fejlen er, at modtageren ikke altid får en notifikation om, at der er kommet en besked. Det kan være beskeden ikke vises eller beskeder der ikke dukker op. Fejlen er ikke konstant ligesom det heller ikke er alle brugere, der er ramt af fejlen. Det før formentlig også, at den er sværere at finde.

Apple er på vej med en ny opdatering, iOS 14.3, som forventes at blive frigivet i denne uge. Dog ser det ikke ud til, at man skal glæde sig for tidligt i forhold til om problemet løses. Betatestere rapporterer nemlig, at fejlen fortsat er i iOS 14.3.

Fejlen har vist sig på den nye iPhone 12-serie, men også på ældre enheder. Derfor ventes det iOS 14.2 bærer skylden, men fejlen virker til at ramme nogle og ikke alle. Ligesom den generelt virker periodisk.

Nu kan du dele in-app køb og abonnementer på iPhone og iPad

I diverse forums forsøger brugere, at finde nogle ”workarounds”, så de kan komme udenom problemet, mens de venter på en ny opdatering. Nogle mener, at det virker at slå Beskeder fra på en Mac. Mens andre mener problemet ”kun” forekommer på kontakter, der er ”pinned” (fastgør) og ikke længere er et problem, hvis de frigøres.

Har du oplevet problemer med at modtage beskeder? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvis

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis fejlen ikke er softwarerelateret, så kan den måske være afhængig af teleselskabet. Det skriver Wccftech.com.

Læs også:
Årets mobil 2020 – stem på din favorit!

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram