Årets mobil 2020 – du kan stemme nu

AFSTEMNING: Året 2020 er snart slut. Det betyder, at vi skal til at finde ”Årets Mobil 2020”. Stem på din favorit-telefon fra 2020.

Årets Mobil 2020
Årets Mobil 2020 – hvem vinder årets vigtigste pris; læserprisen?

2020 har været et underligt år. Mobiltelefonen har for mange måske spillet en endnu større rolle i år end tidligere, da coronapandemien rasede og Danmark var nedlukket. Pandemien har budt på mange problemer – både i mobilbranchen og udenfor.

Stem på Årets Mobil 2020

Klik her og stem på Årets Mobil 2020

Noget af det der særligt påvirkede mobilbranchen, var i starten af året, hvor flere producenter blev ramt i særligt produktionsleddet, da corona fyldte meget i blandt andet Kina. Derfor blev nogle modeller lanceret senere end planlagt, kom i mindre oplag og var sværere at få fingre i, da butikkerne også var lukkede.

Men 2020 har alligvel budt på mange spændende telefoner og 5G-telefoni i Danmark. Derfor har mange af telefonerne også understøttet 5G-netværket.

Om det bliver en 5G-telefon, som løber med titlen ”Året Mobil 2020”. Det er uvist. Sikkert er det dog, at vi er nået den tid på året, hvor vi skal have afstemningen i gang og gøre status over, hvilke af de telefoner, som blev lanceret på det danske marked i år, er bedst.

Vi har alle forskellige præferencer for, hvad det er, som gør en telefon ”god”. Det har vi på redaktionen og det har alle I læsere. I denne afstemning er det dog flertallet blandt læserne, som bestemmer.

➤ Stem på din favorit her

Mange spændende telefoner i 2020

2020 har budt på nogle spændende lanceringer, men krisen mellem USA og Huawei har også betydet, at Huawei nok næppe står så stærkt i afstemningen, som deres hardware måske ellers kandiderer til.

Huawei P40 Pro blev lanceret i Danmark, men uden Googles tjenester. Og igen i år er Mate-serien gået udenom det danske marked. Så det er spændende om Huawei ligesom i 2018 og 2019 kan tage prisen som ”Årets Mobil”.

Husk du finder alle vores anmeldelser i sektionen med anmeldelser, hvis du har lyst til at læse nogle af dem – enten for første gang eller igen. De står i kronologisk rækkefølge.

Hvis man ser på markedsandele, så er danskerne mest til Apple. Men sådan forholder det sig ikke hos læserne på MereMobil.dk. Historisk set har Apple kun vundet ”Årets Mobil” to gange. Det var henholdsvis i 2014 og 2017. Generelt har læserne på MereMobil.dk mere været til Samsung. Er de også det i år?

LG, Motorola, Nokia, OnePlus og Sony er et par af de mobilproducenter, der aldrig har vundet årets mobil-afstemningen. Skal 2020 være året, hvor de tager førertrøjen?

Stem på Årets Mobil 2020 i nedenstående afstemning og del gerne med dine venner, så de også kan få deres stemme med i ”puljen”.

Afstemningen slutter den 31. december 2020 klokken 23.59. Og vinderen afsløres i starten af 2021.

Tidligere års vindere

2019: Huawei P30 Pro
2018: Huawei Mate 20 Pro
2017: Apple iPhone X
2016: Samsung Galaxy S7 Edge
2015: Samsung Galaxy S6 Edge
2014: Apple iPhone 6
2013: HTC One (M7)
2012: Samsung Galaxy S III
2011: Samsung Galaxy S II
2010: HTC Desire
2009: HTC Hero

Mere til historien

Huawei Mate 40-serien er ikke lanceret herhjemme og derfor er telefonen heller ikke med i afstemningen om ”Årets Mobil 2020”. I afstemningen indgår kun mobiler, der er lanceret på det danske marked. Men der hersker ingen tvivl om, at hvis Mate 40 Pro var lanceret i Danmark med Googles tjenester, så havde den været et klart bud på ”Årets Mobil 2020”. De sidste to år er Huawei løbet med sejren og deres hardware er også ”toppen af poppen”.

Er Årets Mobil 2023 alt det?

PODCAST: Bliv klogere på Årets Mobil 2023. Lyt med og hør mine første tanker om tech i 2024.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2023

Vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil” er fundet. En sikker sejr. Velfortjent, synes jeg. Hvad tænker du?

(mere…)
Sidste chance for at stemme | afstemningen er slut

AFSTEMNING: Årets Mobil 2023 afstemningen er slut

(mere…)
Her er Årets Mobil 2022

Vi har fundet vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil”. Sejren er fortjent, synes jeg.

(mere…)
Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2021

Vinderen af den årlige læserafstemning er fundet. Det er dog, efter min opfattelse, ikke den rigtige vinder, men klart den med flest stemmer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
73 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram