Episode #80: Klip kablet til dit internet i 2021

4

Hør hvorfor PS5 kan give en kæmpe forskel i gamingoplevelsen. I denne episode taler jeg også om, hvordan du fra 2021 kan klippe kablet til dit internet.

PODCAST episode 80

Op mod 1.000 Mbit/s download og svartider på niveau med en fiberforbindelse – trådløst vel at mærke. Den fremtid står vi på tærsklen til.

Fra 2021 vil de første danskere kunne klippe kablet til internetforbindelsen og få nettet leveret trådløst. Slut med at være afhængig af fremskudte telefoncentraler, kabler i jorden eller gravearbejde i forhaven.

Det bliver også et ”god dag” til friere konkurrence på netforbindelser. Du skal ikke længere være afhængig af én given leverandør på din adresse, men kan vælge mere frit – altså helt frit om du vil have internet fra kablet uden i vejen fra f.eks. YouSee, et el-selskab eller gå den trådløse vej og vælge mellem blandt disse udbydere.

I denne episode kan du høre mere om, hvad det er vi skal forvente af de trådløse routere, der kan levere op til 1.000 Mbit/s via mobilmasterne. Det sker naturligvis via 5G-teknologien. Kom tæt på sagen med Frederik Scholten fra teleselskabet 3.

Jeg fortæller også lidt om PlayStation 5 og hvad den enorme power i spilkonsollen blandt andet betyder for dig, når du sætter dig ned med et spil som Ratchet & Clank, der kommer eksklusivt til PS 5.

Du kan også høre om den nye MacBook Pro med M1-chippen fra Apple Silicon.

ANMELDELSE: Så vild er MacBook Pro med M1-chip

Indslag i denne episode

01:13 PlayStation 5 – hvad betyder hastigheden for dig
04:24 Klip internetkablet – 1.000 Mbit/s-trådløst venter fra 2021 – interview med Frederik Scholten
24:19 MacBook Pro med Apple Silicon M1 – dette skal du vide
28:05 Tak for denne gang – afslutning på sæson 7

Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Du kan høre min podcast på alle podcastplatforme. Herunder finder du links til nogle af mulighederne. Du kan også lytte i ovenstående afspiller.

Lyt med på din favoritplayer, når du har tid. Husk! Du kan få besked i din mail, når jeg udgiver ny episode. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Denne episode, episode 80, er optaget den 1. december 2020. Det er den sidste episode i sæson 7.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer