Disney+ nærmer sig 100 millioner abonnenter

Streamingtjenesten Disney+ har været på markedet i lidt over 1 år, men har allerede nu tæt på 100 millioner abonnenter. Se de vilde tal her.

Disney+
Disney+ (Foto: Disney)

Disney har netop offentliggjort nye tal, som viser, at de på verdensplan har 137 millioner betalende abonnenter til deres tjenester. Fordelt på tjenesterne betyder det 11,5 millioner abonnenter til ESPN+, 38,8 millioner til Hulu og hele 86,8 millioner abonnenter til Disney+.

Danskerne er vilde med streaming

Med lidt over et år på markedet nærmer Disney+ sig altså 100 millioner abonnenter. Og som tidligere nævnt har hele Disney-koncernen rundet 137 millioner abonnenter. Forventningen er også steget til, at det forventes Disney vil runde 300-350 millioner abonnenter i 2024.

Disney+ har nu 73 millioner abonnenter

Disney+ alene har et mål om at frigive mere end 100 titler om året.

Indholdet fordobles på Disney+ med Star

Vi har tidligere skrevet, at Disney var på vej med endnu en ny streamingtjeneste og nu forlyder det, at tjenesten Star er klar på udvalgte markeder udenfor USA i februar 2021. Helt præcist den 23. februar 2021.

Star er en fuldt ud integreret del af Disney+ og altså derfor ikke en selvstændig streamingtjeneste.

Star vil dog gøre indholdet på Disney+ fordobles.

Men Star betyder også, at prisen vil stige på Disney+. I dag koster det 59 kroner om måneden at have et abonnement til Disney+, men fra februar koster det 79 kroner om måneden.

Du kan se Disney+ på disse enheder

Hvis du er hurtig, kan du få rabat, da prisen netop nu er 589 kroner for et årsabonnement. Det svarer til 49 kroner om måneden.

Bruger du nedenstående link til at tegne abonnementet, så får både du og MereMobil.dk glæde af at spare nogle penge.

OBS: Tjek Disney+ ud og bestil her Sponseret link

Og der er masser af juleindhold at glæde sig til på Disney+. Eksempelvis har Mulan netop haft premiere, mens du den 25. december kan glæde dig til premieren på Pixar-filmen Soul, som altså kommer på Disney+ og ikke i biografen.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I min techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Det har som tidligere nævnt taget Disney+ et år at få 86,8 millioner betalende brugere. Til sammenligning tog det Netflix flere år at nå så mange abonnenter.

Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Disney Sjov er tilbage

Nu kan du og børnene igen se Disney Sjov om fredagen.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram