Batteriproblemer på iPhone 12?

Flere iPhone 12-brugere rapporterer nu om massivt batteriforbrug på deres enheder.

Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 Pro med iOS 14, der måske har nogle batteri-problemer (Foto: MereMobil.dk)

Vi har skrevet, at nogle iOS-brugere klagede over et stort batteribrug efter iOS 14.2-opdateringen. Dette var dog primært ældre iPhones og iPads. Men nu klager iPhone 12-brugere også over, at deres enheder har et stort batteriforbrug selv uden enheden bruges.

iOS 14.2 skyld i batteriproblemer på iPhone og iPad

På Apples diskussions-forum har brugeren Master26A startet en tråd, hvor han fortæller, at hans iPhone 12 Pro bruger mindst fire procent strøm i timen – selvom den ikke bruges.

-”Uanset hvad jeg prøver, så går det usædvanlig hurtigt med strømforbruget. Ikke til et ubrugeligt niveau eller noget der er verdens ende, men jeg antager det er lidt mistænkeligt. Derfor tjekker jeg batterirapporten, som viser der ikke er en synder, men blot hurtig nedadgående kurve,” skriver Master26A.

Det viser sig dog, at han ikke er alene om det problem. Forumtråden er nu 56 sider lang og flere rapporterer om samme problem.

Nogle skriver, at de mister op til 20, 30 og 40 procent om natten, selv uden de har aktiveret opdateringer i baggrunden og alle apps er lukket. Ligesom det heller ikke hjælper at slå 5G fra. Brugerne har prøvet forskellige ting af, men oplever også problemet lidt forskelligt.

Nogle mener de har løst batterifejlen

Der er nogle brugere, som mener, at de har fundet løsningen. Nogle hævder det hjælper at slå Wi-Fi fra på telefonen, mens andre stopper det massive batteriforbrug ved at tage SIM-kortet ud af telefonen. Der er også nogle, som mener, at det fungerer fint med ét SIM-kort, mens dual-SIM er meget batterikrævende.

Andre brugere påstår Qualcomms-modem ikke er fuldt ud kompatibelt med netværkene til de forskellige operaører, hvilket er grunden til telefonerne bruger så meget strøm. Det skriver Tek.no.

De forskellige løsninger tyder også på, at der altså ikke er et konkret svar på problemet. Apple har heller ikke kommenteret på problemerne.

Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Det kunne tyde på, at det kan rettes i en softwareopdatering. Måske problemerne også er de samme, som det vi omtalte tidligere på ældre iOS-enheder med iOS 14.2.

Vi har på redaktionen ikke oplevet problemer med strømforbruget, da vi testede iPhone 12-modellerne eller efterfølgende. Har du problemer med strømforbruget på din iPhone? Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple meldte i oktober ud, at der var problemer med batteriforbruget efter iOS 14-opdateringen. Men ud fra brugernes rapporteringer, så ser det ud til problemet altså endnu ikke er løst.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram