Batteriproblemer på iPhone 12?

Flere iPhone 12-brugere rapporterer nu om massivt batteriforbrug på deres enheder.

Siri på iPhone 11 Pro med iOS 14 beta
iPhone 11 Pro med iOS 14, der måske har nogle batteri-problemer (Foto: MereMobil.dk)

Vi har skrevet, at nogle iOS-brugere klagede over et stort batteribrug efter iOS 14.2-opdateringen. Dette var dog primært ældre iPhones og iPads. Men nu klager iPhone 12-brugere også over, at deres enheder har et stort batteriforbrug selv uden enheden bruges.

iOS 14.2 skyld i batteriproblemer på iPhone og iPad

På Apples diskussions-forum har brugeren Master26A startet en tråd, hvor han fortæller, at hans iPhone 12 Pro bruger mindst fire procent strøm i timen – selvom den ikke bruges.

-”Uanset hvad jeg prøver, så går det usædvanlig hurtigt med strømforbruget. Ikke til et ubrugeligt niveau eller noget der er verdens ende, men jeg antager det er lidt mistænkeligt. Derfor tjekker jeg batterirapporten, som viser der ikke er en synder, men blot hurtig nedadgående kurve,” skriver Master26A.

Det viser sig dog, at han ikke er alene om det problem. Forumtråden er nu 56 sider lang og flere rapporterer om samme problem.

Nogle skriver, at de mister op til 20, 30 og 40 procent om natten, selv uden de har aktiveret opdateringer i baggrunden og alle apps er lukket. Ligesom det heller ikke hjælper at slå 5G fra. Brugerne har prøvet forskellige ting af, men oplever også problemet lidt forskelligt.

Nogle mener de har løst batterifejlen

Der er nogle brugere, som mener, at de har fundet løsningen. Nogle hævder det hjælper at slå Wi-Fi fra på telefonen, mens andre stopper det massive batteriforbrug ved at tage SIM-kortet ud af telefonen. Der er også nogle, som mener, at det fungerer fint med ét SIM-kort, mens dual-SIM er meget batterikrævende.

Andre brugere påstår Qualcomms-modem ikke er fuldt ud kompatibelt med netværkene til de forskellige operaører, hvilket er grunden til telefonerne bruger så meget strøm. Det skriver Tek.no.

De forskellige løsninger tyder også på, at der altså ikke er et konkret svar på problemet. Apple har heller ikke kommenteret på problemerne.

Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Det kunne tyde på, at det kan rettes i en softwareopdatering. Måske problemerne også er de samme, som det vi omtalte tidligere på ældre iOS-enheder med iOS 14.2.

Vi har på redaktionen ikke oplevet problemer med strømforbruget, da vi testede iPhone 12-modellerne eller efterfølgende. Har du problemer med strømforbruget på din iPhone? Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple meldte i oktober ud, at der var problemer med batteriforbruget efter iOS 14-opdateringen. Men ud fra brugernes rapporteringer, så ser det ud til problemet altså endnu ikke er løst.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram