Android 11 er landet til Galaxy S20-serien

Samsung er klar med Android 11 og One UI 3.0 til Galaxy S20-serien. Det er vist ny rekord i hurtig softwareopdatering fra Samsung.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra kan du opdateres til Android 11 med One UI 3.0. Her ses S20 Ultra fra min test. Dengang kørte telefonen Android 10. (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra, så er der gode nyheder.

Flere læsere af MereMobil.dk har fortalt, at deres S20’er er blevet opdateret til den nyeste Android-version, Android 11. Ikke nok med, at Galaxy S20-serien har fået Android 11. På toppen af systemet ligger en opdateret version af Samsungs egen brugerflade One UI, der nu har nået versionsnummer One UI 3.0.

- "One UI 3 er forbedret de steder, du besøger mest, såsom startskærmen og hurtigpanelet, for at reducere distraktioner, fremhæve vigtige oplysninger og gøre din oplevelse mere ensartet,” skriver Samsung i release-noterne.

Det tilføjes også, at ydeevnen er forbedret, hvilket får apps til at køre hurtigere. Et lavere strømforbrug nævner Samsung også som en af forbedringerne.

Sammen med Android 11 og One UI 3.0 kommer telefonen op på sikkerhedsniveauet ”1. december 2020”.

DISSE TELEFONER KAN OPDATERES TIL ANDROID 11: Galaxy S20 4G, S20 5G, S20+ 4G, S20+ 5G og Samsung Galaxy Ultra 5G.

Opdateringen fylder omkring 2 GB. Herunder kan du se nogle screenshots som Per har været så flink at dele med mig.

Hvor meget har Samsung ændret i Android 11?

Det er uklart hvor meget af den originale Android 11, der står tilbage på Samsungs telefoner. Producenterne har nemlig fri adgang til at ændre i Android-udgaven ved at fjerne eller tilføje ting fra styresystemet.

Dette har genne tiden betydet, at nogle af en given Android-versions nyheder, ikke er kommet med over i de producenttilpassede udgaver.

Vi har tidligere skrevet denne guide til Android 11, der viser nogle af de nye funktioner. Som nævnt kan du dog ikke være helt sikker på, at alle 11 Android 11-nyheder, finder vej til din Samsung telefon.

ANMELDELSE: Læs min test af Galaxy S20 Ultra

Vist nok ny Samsung-rekord

Over tid er Samsung blevet bedre til at opdatere topmodellerne hurtigt. For ikke så mange år siden, kom en ny Android-udgave til en Samsung-topmodel først efter at den næste topmodel var præsenteret – naturligvis med den nyeste Android. Heldigvis er dette blevet langt bedre.

Android 11 blev frigivet fra Googles team den 8. september 2020, hvorefter Google egne telefoner i Pixel-serien kunne opdateres. Siden fulgte OnePlus 8T, der blev den første nye telefon til at få Android 11 fra salgspakken.

Samsung kan således præsentere Android 11 på deres 2020-topmodeller blot to måneder efter at Google har sluppet versionen. Uden at have tjekket dette i detaljer så vil jeg tro, at det er ny rekord for hurtig Android-opdatering hos Samsung.

INFO: Vil du have artikler som denne samt et nyhedsoverblik i din indbakke to gange om ugen – gratis? Tilmeld dig her – så sender jeg dig et overblik onsdag og lørdag.

Mere til historien

Sony har meldt ud, at de begynder udrulning af Android 11 til Xperia 1 II den 20. december. Xperia 5 II kan opdateres til Android 11 fra slutningen af januar 2021.

Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Apple har netop frigivet den store softwareopdatering til iPhone og Apple Watch. Du kan downloade iOS 16 og watchOS 9 nu. Se nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram