Android 11 er landet til Galaxy S20-serien

Samsung er klar med Android 11 og One UI 3.0 til Galaxy S20-serien. Det er vist ny rekord i hurtig softwareopdatering fra Samsung.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra kan du opdateres til Android 11 med One UI 3.0. Her ses S20 Ultra fra min test. Dengang kørte telefonen Android 10. (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du ejer en Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra, så er der gode nyheder.

Flere læsere af MereMobil.dk har fortalt, at deres S20’er er blevet opdateret til den nyeste Android-version, Android 11. Ikke nok med, at Galaxy S20-serien har fået Android 11. På toppen af systemet ligger en opdateret version af Samsungs egen brugerflade One UI, der nu har nået versionsnummer One UI 3.0.

- "One UI 3 er forbedret de steder, du besøger mest, såsom startskærmen og hurtigpanelet, for at reducere distraktioner, fremhæve vigtige oplysninger og gøre din oplevelse mere ensartet,” skriver Samsung i release-noterne.

Det tilføjes også, at ydeevnen er forbedret, hvilket får apps til at køre hurtigere. Et lavere strømforbrug nævner Samsung også som en af forbedringerne.

Sammen med Android 11 og One UI 3.0 kommer telefonen op på sikkerhedsniveauet ”1. december 2020”.

DISSE TELEFONER KAN OPDATERES TIL ANDROID 11: Galaxy S20 4G, S20 5G, S20+ 4G, S20+ 5G og Samsung Galaxy Ultra 5G.

Opdateringen fylder omkring 2 GB. Herunder kan du se nogle screenshots som Per har været så flink at dele med mig.

Hvor meget har Samsung ændret i Android 11?

Det er uklart hvor meget af den originale Android 11, der står tilbage på Samsungs telefoner. Producenterne har nemlig fri adgang til at ændre i Android-udgaven ved at fjerne eller tilføje ting fra styresystemet.

Dette har genne tiden betydet, at nogle af en given Android-versions nyheder, ikke er kommet med over i de producenttilpassede udgaver.

Vi har tidligere skrevet denne guide til Android 11, der viser nogle af de nye funktioner. Som nævnt kan du dog ikke være helt sikker på, at alle 11 Android 11-nyheder, finder vej til din Samsung telefon.

ANMELDELSE: Læs min test af Galaxy S20 Ultra

Vist nok ny Samsung-rekord

Over tid er Samsung blevet bedre til at opdatere topmodellerne hurtigt. For ikke så mange år siden, kom en ny Android-udgave til en Samsung-topmodel først efter at den næste topmodel var præsenteret – naturligvis med den nyeste Android. Heldigvis er dette blevet langt bedre.

Android 11 blev frigivet fra Googles team den 8. september 2020, hvorefter Google egne telefoner i Pixel-serien kunne opdateres. Siden fulgte OnePlus 8T, der blev den første nye telefon til at få Android 11 fra salgspakken.

Samsung kan således præsentere Android 11 på deres 2020-topmodeller blot to måneder efter at Google har sluppet versionen. Uden at have tjekket dette i detaljer så vil jeg tro, at det er ny rekord for hurtig Android-opdatering hos Samsung.

INFO: Vil du have artikler som denne samt et nyhedsoverblik i din indbakke to gange om ugen – gratis? Tilmeld dig her – så sender jeg dig et overblik onsdag og lørdag.

Mere til historien

Sony har meldt ud, at de begynder udrulning af Android 11 til Xperia 1 II den 20. december. Xperia 5 II kan opdateres til Android 11 fra slutningen af januar 2021.

Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
iOS 17 er klar – download den nu

Apple har netop frigivet den ny store softwareopdateringer iOS 17, iPadOS 17 og watchOS 10. Se alle iOS 17-nyhederne her.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Du kan hente iOS 17 i næste uge

Apple er klar med den næste store opdatering til iPhone og iPad i næste uge, hvor de frigiver iOS 17 og iPadOS 17 til alle.

(mere…)
WatchOS 10 på vej med widgets

SE EKSEMPLER: I næste uge er Apple klar med den store opdatering til watchOS 10, der bringer widgets til Apple Watch.

(mere…)
Apple frigiver vigtige opdateringer til ældre enheder

Har du stadigvæk iOS 15, iPadOS 15 eller macOS 11 eller 12, så er der nu en vigtig sikkerhedsopdatering klar til dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram