5 grunde til at overveje AirPods Max

GUIDE: Vi har set på 5 grunde til at overveje et par AirPods Max - selvom prisen er vanvittig høj.

AirPods Max i grøn (Foto: MereMobil.dk)
AAirPods Max koter 4.799 kroner (Foto: Apple) (Foto: MereMobil.dk)

AirPods Max udkom tidligere på måneden. Det var ikke en helt stor overraskelse, da vi allerede havde fået flere rygter gennem den seneste tid.

Nu er de så kommet, og vi har derfor samlet 5 grunde til at du måske skulle overveje et par - trods den høje pris på 4.799 kroner.

1. Komfort

AirPods Max sidder utrolig behageligt. De er tunge, noget tungere end Sonys WH-1000XM4. Jeg må dog sige, at bøjlen gør et rigtig godt stykke arbejder, og belaster ikke hovedet på samme måde, som jeg somme tider oplever med et sæt billige høretelefoner.

Øre-puderne er lavet af stof og kan tages af hvis det ønskes, hvilket gør det nemt, hvis de skulle udskiftes. Jeg må dog være svar skyldig på om Apple tilbyder det i øjeblikket, men det kan måske komme senere.

Stoffet gør også, at man ikke får den svedige fornemmelse, når man har dem på i flere timer i træk.

2. Spatial Audio

Spatial Audio blev introduceret tidligere på året og udkom til AirPods Pro. Nu er den så også kommet til AirPods Max.

På dansk hedder funktionen rumlig lyd, og kan findes i kontrolcenteret, hvis ens AirPods understøtter det.

Ser man noget indhold på AppleT TV+, giver det en helt anden oplevelse, når lyden følger med dig rundt. Det føles som om at du står ved siden af, når der bliver ført en samtale.

3. H1-chippen

Apples H1-chip er indbygget i AirPods Max. Den giver dig en meget hurtig tilkobling over Bluetooth. Det er faktisk bare at tage dem på og tænde for musikken. Resten klarer H1-chippen.

Den indbyggede chip gør det også muligt hurtigt at skifte enhed. Sidder du og hører musik på din iPhone, og skifter over til MacBook, så går det utroligt stærkt med at frakoble iPhone og tilkoble MacBook.

4. Aktiv støjreduktion

Vi kommer ikke igennem en gennemgang, uden også at få aktiv støjreduktion med.

Ved brug af aktiv støjreduktion reduceres nemlig støjen udefra. Det det nemmere og høre musikken, eller bare slappe af uden musik. Man kan stadig fornemme støj og høre snak, men det er betydeligt lavere end hvis funktionen var slået fra.

Det er noget vi ser i flere og flere høretelefoner og den funktion er så også kommet til AirPods Max.

GUIDE: Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

5. Lydkvalitet

Det er vigtigt med god lydkvalitet, og det får du med AirPods Max. Faktisk bedre end Sonys XM4, hvis du spørger mig personligt. Der er ikke gigantisk forskel, men man kan høre den.

Lyden og bassen er fint tilpas, og det bliver ikke for hårdt for ørene. Selv ved høj musik kan den bevare kontrollen, uden at det bliver for meget.

Specielt på de høje lydniveauer er der en mærkbar forskel. Dette er noget jeg vil komme ind på i en anmeldelse senere.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien?

Har du noget vi skal teste i forbindelse med AirPods Max, så læg en kommentar nedenunder.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram