Sådan følger du Apples ”One More Thing”-event i aften

Apple afholder event i aften klokken 19.00 dansk tid og du kan følge med. Se her hvordan og hvad du kan forvente af eventen.

One More Thing, Apple special event 2020
One More Thing, Apple special event 2020 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple afholder i aften det, der ventes at være deres sidste event i 2020. Eventen hedder ”One More Thing”, hvilket var en sætning, som grundlæggeren Steve Jobs var kendt for at bruge i hans præsentationer, hvor der lige var en sidste ting i ærmet.

One More Thing… Apple inviterer til ny event

Det er spændende at se, hvad Apple har planlagt til os i aften.

Det forventes, at Apple vil afsløre deres nye Mac-computere, som formentlig tæller en ny MacBook Air og to nye MacBook Pro modeller. I hvert fald hvis vi skal tro Bloomberg. Det skriver The Verge.

De nye MacBooks vil være drevet af Apples egne ARM-baserede chipset udvikle i afdelingen Apple Silicon.

Foruden at bruge mindre strøm, vil det også betyde, at Mac-computerne vil understøtte iOS-apps, da de chips som bruges i iPads og iPhones deler samme 64-bit-arkitektur.

Men måske der også er ”One More Thing”, som titlen på eventen er. Måske dette er Apple AirTags? Rygterne har i hvert fald været mange, men der er endnu ikke noget officielt fra Apple vedrørende disse.

Apple One er kommet til Danmark – men ikke til alle

Der har ligeledes været rygter om nye AirPods og generelt et par ”over-ear”-hovedtelefoner, som måske vil få navnet AirPods Studio. Men heller ikke dette ved vi om Apple vil afsløre i aften.

MereMobil.dk dækker eventen i aften klokken 19.00 dansk tid. Du kan følge med på MereMobil.dk eller streame det på Apples officielle hjemmeside – eller YouTube-kanal.

Mere til historien

Der spekuleres også i, at Apple arbejder på en konkurrent til Googles søgemaskine. Det er Financial Times der skriver, at Apple vil skabe sine egne værktøjer til søgninger på iPhone, iPad og Mac.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram