Sådan følger du Apples ”One More Thing”-event i aften

Apple afholder event i aften klokken 19.00 dansk tid og du kan følge med. Se her hvordan og hvad du kan forvente af eventen.

One More Thing, Apple special event 2020
One More Thing, Apple special event 2020 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Apple afholder i aften det, der ventes at være deres sidste event i 2020. Eventen hedder ”One More Thing”, hvilket var en sætning, som grundlæggeren Steve Jobs var kendt for at bruge i hans præsentationer, hvor der lige var en sidste ting i ærmet.

One More Thing… Apple inviterer til ny event

Det er spændende at se, hvad Apple har planlagt til os i aften.

Det forventes, at Apple vil afsløre deres nye Mac-computere, som formentlig tæller en ny MacBook Air og to nye MacBook Pro modeller. I hvert fald hvis vi skal tro Bloomberg. Det skriver The Verge.

De nye MacBooks vil være drevet af Apples egne ARM-baserede chipset udvikle i afdelingen Apple Silicon.

Foruden at bruge mindre strøm, vil det også betyde, at Mac-computerne vil understøtte iOS-apps, da de chips som bruges i iPads og iPhones deler samme 64-bit-arkitektur.

Men måske der også er ”One More Thing”, som titlen på eventen er. Måske dette er Apple AirTags? Rygterne har i hvert fald været mange, men der er endnu ikke noget officielt fra Apple vedrørende disse.

Apple One er kommet til Danmark – men ikke til alle

Der har ligeledes været rygter om nye AirPods og generelt et par ”over-ear”-hovedtelefoner, som måske vil få navnet AirPods Studio. Men heller ikke dette ved vi om Apple vil afsløre i aften.

MereMobil.dk dækker eventen i aften klokken 19.00 dansk tid. Du kan følge med på MereMobil.dk eller streame det på Apples officielle hjemmeside – eller YouTube-kanal.

Mere til historien

Der spekuleres også i, at Apple arbejder på en konkurrent til Googles søgemaskine. Det er Financial Times der skriver, at Apple vil skabe sine egne værktøjer til søgninger på iPhone, iPad og Mac.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram