Mads Langer og OnePlus i virtuel mobil-koncert

1

360 graders koncertoplevelse filmet med 50 smartphones. Det er et nyt projekt, som OnePlus og Mads Langer har i støbeskeen. Læs mere her.

Mads Langer og OnePlus på vej med unik koncertoplevelse (Foto: OnePlus)
Mads Langer og OnePlus på vej med unik koncertoplevelse på smartphonen (Foto: OnePlus)

Mads Langer og OnePlus har indgået et samarbejde, der skal munde ud i en 360 graders koncertoplevelse. Et unikt koncertformat der filmes på 50 smartphones, som opstilles i en iglo-lignende kuppel.

Mads Langer er kendt for at være frisk på at prøve nye ting af. Han var også en af de første, der under nedlukningen i Danmark i foråret, kastede sig ud i drive-in-koncerter.

Det nye koncertformat som OnePlus og Mads Langer lancerer har høje ambitioner i forhold til både billeder og lyd. Det skal bringe publikum tættere på hinanden i en tid, hvor der skal holdes afstand. Følelsen af at være til en fysisk koncert skal skabes virtuelt.

Musikstreaming oplever nedgang i væksten

-“I foråret prøvede jeg kræfter med nye koncertformer, og det var virkelig en stor oplevelse at være med til at starte en global trend med både drive-in- og stay-home-koncerter. Nu har jeg skruet yderligere op for blusset og glæder mig til sammen med OnePlus at præsentere et helt nyt og innovativt koncertformat,“ siger Mads Langer i OnePlus’ pressemeddelelse.

Coronapandemien giver mulighed for, at der tænkes nyt og alternativt. Tingene ser ikke ud til at ændre sig rundt i verden lige med det samme. Mads Langer har derfor også ønsket, at gøre som i foråret men tage det til “next level”.

-“Jeg har længe ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner og har oplevet en synergieffekt i mødet med OnePlus, der som en naturlig del af deres DNA har ønsket at hjælpe mig med – rent teknisk – at realisere mine skøre idéer. Jeg glæder mig meget til – sammen med OnePlus – at skubbe til grænserne for, hvordan teknologi og musik mødes og samtidig skabe rammerne for en uforglemmelig oplevelse,” siger Mads Langer.

Se koncerten live – på mobilen

Mads Langer og OnePlus på vej med unik koncertoplevelse (Foto: OnePlus)
Mads Langer og OnePlus på vej med unik koncertoplevelse, der filmes med 50 smartphones i ovenstående opstilling (Foto: OnePlus)

Koncerten optages samt livestreames via OnePlus’ telefoner, hvor alle kan se med gratis. Den livestreames på OnePlus’ Instagram-profil og Mads Langers YouTube-kanal.

Første kig på designet af OnePlus 9

-“Jeg glæder mig virkelig til den her koncert, for den repræsenterer meget mere end blot mit hjerteblod – musikken. Der er ekstra meget på spil, når det er nyt og ukendt land, men det er virkelig inspirerende at arbejde med OnePlus, hvor der ikke gås på kompromis med det tekniske og kvaliteten af musikoplevelsen,” siger Mads Langer.

Datoen for koncerten er endnu ikke offentliggjort, men offentliggøres på OnePlus’ Instagram-profil i starten af december.

Mere til historien

Selve kulissen for koncerten finder sted i en forladt svømmehal på en nedlagt kaserne.

Læs også:
Huawei og OnePlus-ejere vil lancere Google Play konkurrent

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer