IKEAs smart-enheder får ny funktion

0

En ny opdatering til IKEAs Home Smart-software tilføjer en ny brugbar funktion til lys, højttalere og gardiner.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)

IKEA har lanceret understøttelse af scenarier / scener i den seneste opdatering til producentens Home Smart-software. Hvis du ejer nogle af IKEAs Trådfri Gateways, som kører den nye 1.12.31-firmware, kan du konfigurere scenarier, så du kan styre flere af dine IKEA-enheder samtidigt, skriver The Verge.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk får ny farve

Blandt de kompatible enheder er IKEAs smartbelysing, de Sonos-kompatible Symfonisk-højttalere, samt gardinerne, Fyrtur. Opdateringen understøtter også IKEAs genvejsknap, der kan programmeres til at starte et bestemt scenarie.

Så snart du har installeret opdateringen, vil scenarierne dukke op i toppen af Home Smart-appen. Et af disse scenarier slukker alle tilsluttede enheder i dit hjem. Fremover vil et sådant scenarie kunne dedikeres til en af IKEAs genvejsknapper. Knappen kan derefter monteres ved hoveddøren, så alle, der forlader hjemmet, kan slukke samtlige enheder samtidigt. Dermed bliver der hverken behov for at råbe ad din stemmeassistent eller hive telefonen op af lommen.

Ikea er klar med billig knap til Trådfri

Genvejsknappen er endnu ikke at finde på IKEAs danske hjemmeside, men tilbage i januar listede både den tyske og hollandske hjemmeside knappen til 7,99 euro. I dag kan du finde knappen på den litauiske hjemmeside til den nette sum af 9,99 euro – den er dog ikke på lager.

Kort fortalt, så ved vi endnu ikke, hvornår Trådfri genvejsknappen bliver tilgængelig.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

IKEA tilbyder ikke kun smart home-enheder. For nyligt offentliggjorde det svenske selskab et samarbejde med ASUS ROG, der skal resultere i en ny serie af gaming-møbler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer