IKEAs smart-enheder får ny funktion

En ny opdatering til IKEAs Home Smart-software tilføjer en ny brugbar funktion til lys, højttalere og gardiner.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)

IKEA har lanceret understøttelse af scenarier / scener i den seneste opdatering til producentens Home Smart-software. Hvis du ejer nogle af IKEAs Trådfri Gateways, som kører den nye 1.12.31-firmware, kan du konfigurere scenarier, så du kan styre flere af dine IKEA-enheder samtidigt, skriver The Verge.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk får ny farve

Blandt de kompatible enheder er IKEAs smartbelysing, de Sonos-kompatible Symfonisk-højttalere, samt gardinerne, Fyrtur. Opdateringen understøtter også IKEAs genvejsknap, der kan programmeres til at starte et bestemt scenarie.

Så snart du har installeret opdateringen, vil scenarierne dukke op i toppen af Home Smart-appen. Et af disse scenarier slukker alle tilsluttede enheder i dit hjem. Fremover vil et sådant scenarie kunne dedikeres til en af IKEAs genvejsknapper. Knappen kan derefter monteres ved hoveddøren, så alle, der forlader hjemmet, kan slukke samtlige enheder samtidigt. Dermed bliver der hverken behov for at råbe ad din stemmeassistent eller hive telefonen op af lommen.

Ikea er klar med billig knap til Trådfri

Genvejsknappen er endnu ikke at finde på IKEAs danske hjemmeside, men tilbage i januar listede både den tyske og hollandske hjemmeside knappen til 7,99 euro. I dag kan du finde knappen på den litauiske hjemmeside til den nette sum af 9,99 euro – den er dog ikke på lager.

Kort fortalt, så ved vi endnu ikke, hvornår Trådfri genvejsknappen bliver tilgængelig.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

IKEA tilbyder ikke kun smart home-enheder. For nyligt offentliggjorde det svenske selskab et samarbejde med ASUS ROG, der skal resultere i en ny serie af gaming-møbler.

Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
USB-oplader fra Ikea tilbagekaldes

Ikea advarer mod deres egen USB-oplader.

(mere…)
Ikea på vej med nye smarthome-sensorer

I 2024 er Ikea klar med nye ”sikkerhedsgadgets” til deres smarthome-sortiment. Bliv klogere på hvad Ikea er på vej med her.

(mere…)
Nu vil Ikea sikre dit velbefindende

Den svenske møbelgigant Ikea sender endnu et smartprodukt på markedet. Denne gang drejer det sig om luftkvalitet.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
Ikea annoncerer pladespiller

Det er en trend, at mange igen vil lytte til vinylplader. Ikea er nu klar med en pladespiller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram